06 - 236 68 530

Interview voor de Nederlandse krant Trouw en Belgische krant DeMorgen

En toen belde begin januari een journaliste van Trouw of ik als rouwexpert voor kinderen mee wilde werken aan een interview voor de rubriek met een opvoedvraag over rouw…

Uiteraard wilde ik dat graag! En zo hadden we een fijn gesprek waarbij vele vragen voorbij kwamen. Maar ook dilemma’s die ik vaak om mij heen hoor van ouders. Bijzonder mooi en waardevol dus dat hier in de krant aandacht aan werd besteed. Want ik denk dat naar een uitvaart gaan met je kind best moeilijk en verdrietig kan zijn. Tevens hoor ik vaak de twijfel “doe ik het wel goed?” Misschien herken jij dat ook wel.

Ik deelde het artikel via Instagram en kreeg veel reacties. Ouders herkenden de vragen en vonden de tips waardevol. En ik merkte dat er meer belangstelling was voor het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef. Zo mocht het via deze weg nog meer verdrietige kinderen en gezinnen bereiken. Hoe mooi is dat…

Voor mij een absolute eer dat ik, samen met nog iemand die aan het interview meewerkte, ben benaderd. Dankbaar en blij! Met alle liefde kon ik adviezen meegeven waarvan ik hoop dat het ouders mag helpen als zij in een soortgelijke, verdrietige situatie zitten met hun kind. 

Dus bij deze ook via hier nogmaals een warm dankjewel aan Eline van Suchtelen van @trouw.deverdieping voor het fijne gesprek. En hoe mooi dat ik er bij toeval (door een bestelling van het boek naar België) achter kwam dat ook daar het artikel geplaatst is in de krant @demorgen. Dank dank dank! 


Benieuwd naar het interview?

Lees hier het artikel in Trouw en hier het artikel in de Belgische krant DeMorgen. 

 

Vind jij het ook lastig je kind op te voeden in tijden van verlies, verdriet en afscheid nemen?

Weet dat je absoluut niet de enige bent. Er zijn vele ouders die hiermee struggelen. Het kan heel moeilijk zijn en een enorme uitdaging als je als gezin te maken krijgt met een (aanstaand) overlijden. Dat hoor ik veel om mij heen en in mijn praktijk waar ik kinderen en hun ouders begeleid als zij te maken krijgen met een verlies. Of dat een tijdje geleden meemaakten. 

Herken jij dit ook en zou je graag eens je hart willen luchten? Jouw gedachten met mij willen delen? Ik kijk met alle liefde met je mee. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend meedenkgesprek. Als je hier je gegevens invult, neem ik gauw contact met je op om samen een bel-afspraak te maken. 

Rouwen kan erg eenzaam voelen, ik spreek uit ervaring. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Dus twijfel niet langer en plan een afspraak met mij. Ik ben er graag voor jou. En je kind.