06 - 236 68 530

Lichtpuntjes voor jou in december!

Het zijn wel donkere dagen hè, voel jij dat ook zo? December is echt zo'n maand dat je blij kunt worden van alle lichtjes om je heen. De lampen thuis zijn langer aan dan je gewend bent en wie weet heb jij al wel een kerstboom met lichtjes staan, gezellig! 

Maar soms kun je in deze periode wel wat extra lichtpuntjes gebruiken

Gewoon omdat het wat grauwer weer is en eerder donker. Maar ook omdat je misschien iets meemaakt waardoor je je wat somberder kunt voelen. In mijn praktijk hoor ik vaak dat ouders die een overlijden meemaakten met hun gezin, deze maand wel over willen slaan. Omdat de feestdagen en alles daaromheen nou niet echt als iets voelt om naar uit te kijken. Ook kan het zijn dat een echtscheiding je verdrietig maakt of er is iemand erg ziek waar je zorgen om hebt. 

Wat het ook mag zijn, iets kleins of wellicht iets groters, een beetje meer licht in je dagen is altijd fijn. Daarom heb ik deze 21 daagse met Lichtpuntjes voor wat extra licht, liefde, troost en houvast in deze soms donkere dagen.
 

Gun jezelf deze 21 Lichtpuntjes 

Vanaf maandag 11 december aanstaande ontvang je tot en met 31 december 2023 van mij iedere dag een Lichtpuntje in jouw mailbox. De ene keer schrijf of kleur je iets, de andere keer is het iets om te lezen. Het zal zo'n 15 minuutjes per dag zijn, maar meer of minder is ook helemaal prima. Dat is aan jou.

Je kunt er op je eigen tijd mee aan de slag en in een tempo wat jij fijn vindt. Wat je nodig hebt is een journal of notitieboekje met een pen. En heb je kleurpotloden of stiften in de buurt, dan is dat ook fijn. Maar niks moet, alles mag ;)

De kosten voor deze 21 Lichtpuntjes zijn € 21,00. Als je je hieronder opgeeft, kun je eenvoudig via iDeal betalen. 


Doet je kind ook graag mee?

Dat kan zeker, want bij bijna ieder Lichtpuntje geef ik je een idee mee! 


Lichtpuntjes. We kunnen ze allemaal wel goed gebruiken... 

Doe je ook mee? 

 

Nog even alles op een rijtje ;)
 

  • 21 Lichtpuntjes in je mailbox
     
  • vanaf maandag 11 december t/m zondag 31 december 2023
     
  • persoonlijk voor jou
     
  • om op je eigen tempo fijn mee aan de slag te gaan 
     
  • en samen lichter december door te gaan 
     
  • voor € 21,00 
     

 

Je kunt je tot en met uiterlijk zaterdag 9 december 2023 opgeven, dus wacht niet te lang. 

 

Meest gestelde vragen

* Ik maak me zorgen om mijn werk, is het dan ook een fijne 21-daagse? 
Jazeker, ook dan zullen de Lichtpuntjes je vast en zeker houvast geven. En een welkome afleiding. 

* Wij hebben een paar jaar geleden een geliefd persoon verloren, maar december blijft lastig. Is dit dan ook iets voor ons?
Ja, ik denk dat het juist voor een situatie als deze heel fijn zal zijn. 

* Ik twijfel, krijg ik mijn geld terug als ik het niks vind?
Als je op de dag van het 3e Lichtpuntje denkt dat het niets voor jou is, mag je dit gelijk diezelfde dag nog aan mij doorgeven. Je krijgt dan € 15,00 van mij terug waarbij ik rekening hou met administratiekosten die ik ermee verreken. Na de 3e dag is er geen retourrecht meer helaas. Maar ik hoop oprecht dat je de Lichtpuntjes fijn vindt!  

* Moet je creatief zijn om hieraan mee te kunnen doen?
Nee hoor, helemaal niet! Al denk ik wel dat het je extra aanspreekt als je graag met pen, potlood en papier in de weer bent ;)

* Ik weet niet of ik er iedere dag tijd voor heb, is dat een probleem?
Nee, absoluut geen probleem, want je krijgt de Lichtpuntjes in je mailbox en kunt fijn zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. Je hebt dus altijd toegang. 

* Kan mijn kind ook meedoen?
Jazeker, je kind kan meedoen! Bij de meeste Lichtpuntjes besteed ik er extra aandacht aan hoe je je kind erbij kunt betrekken en het samen kunt doen. 

* Wij zijn net sinds kort gescheiden en ik ben wel toe aan wat lichtpuntjes, is het voor mij geschikt?
Ik denk zeker dat het voor jou in deze situatie geschikt is. Het kan je net wat meer houvast geven als je je alleen voelt of als je het gevoel hebt dat je er voor iedereen om je heen bent, behalve jezelf... 

* Nog maar een paar maanden geleden hebben wij een overlijden meegemaakt, dit is de eerste Kerst zonder diegene... kunnen wij meedoen denk je?
Ik denk dat het juist in deze situatie heel fijn is om mee te doen. Er is alle aandacht voor degene die jullie missen, maar ook voor jezelf en wat je voelt, ervaart... 

 

Ik kijk ernaar uit deze Lichtpuntjes met jou te delen, dank je wel dat we dit samen gaan doen! Ik wens je alvast een fijne tijd toe met deze lichtjes.