06 - 236 68 530

Als op Valentijnsdag de liefste gemist wordt

Valentijnsdag, tekenen, tekentherapie, rouwverwerking, vlinderjemee, Marieke de Boer, kindertherapie

It's all about love today, dus ik stuur bij deze vele hartjes jouw kant op! Het is een dag om de liefde extra te vieren. 

Maar wat als je niet meer aan degene die je lief is kunt zeggen dat je van hem of haar houdt? Hij of zij de liefste, de leukste, de tofste is? Dat is intens verdrietig en er zijn met jou velen die een geliefd persoon missen. Ook kinderen hebben verdriet om degene die er niet meer is. Geen geknuffel meer, geen gestoei, niet meer samen kletsen. 

 

Maak met je kind de hartenkaart

In de hartenkaart kun je iets tekenen of schrijven wat je diegene zou willen vertellen. Want stel dat dat zomaar kan... op papier kan alles en in je dromen ook.  Alles wat je nodig hebt is papier, kleurpotloden en een schaar. En ja, natuurlijk is het ook leuk om glitterpennen en stickers bij de hand te hebben. Dat vindt je kind vast erg leuk! 

 

Met deze kaart is liefde dichtbij

Het geeft je kind troost en daarbij is het heel fijn om er samen al tekenend even bij stil te staan. Spelenderwijs herinneren op een luchtige manier. Het is soms immers al zwaar genoeg immers.  

 

We kunnen geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken.

Dan is er weer ruimte in je hart voor plezier en leuke dingen.

 

Download hier de hartenkaart

Als je deze link volgt, scroll dan helemaal naar onderen. Daar vind je de hartenkaart die je gratis kunt downloaden en uitprinten. Als je'm van iets steviger papier wilt, trek dan de vorm over. 

De link zal tot en met 17 februari 2022 actief zijn, dus wacht niet te lang! Ben je te laat en is 'ie verdwenen? Mail mij dan even, dan kan ik 'm jou alsnog toezenden ;) 

 

Ik weet niet wat je gaat doen vandaag, maar ik hoop dat je de dag samen mag doorbrengen met degenen die je lief zijn. En liefdevol herinneringen ophaalt aan hen die er niet meer zijn. 

 

Mist jouw kind ook iemand die overleden is?

En vraag je je af wat er in het hoofd omgaat en hoe hij of zij het verwerkt? Of maak je je misschien toch zorgen omdat je merkt dat hij of zij er veel verdriet om heeft? Loopt het thuis en misschien op school niet helemaal lekker? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een meedenkgesprek van 20 minuten met mij. Ik ben er graag voor jou. 

Vanuit mijn expertise van rouwverwerking bij kinderen deel ik graag met jou dat het echt mogelijk is hoe je samen verdriet lichter kunt maken en hoe je er op een fijne, ontspannen en verbindende manier mee om kunt gaan. Zodat er weer ruimte kan zijn in het hart voor plezier en leuke dingen. 

14 februari 2022