06 - 236 68 530

DIY maak een mooie Valentijns-verrassing voor je kind!

do it yourself voor Valentijn

Hoe leuk zou het zijn als jij iets origineels maakt voor je kind voor Valentijnsdag? Dat is nog eens een mooie en waardevolle verrassing!

Valentijnsdag, we kennen het allemaal. Best commercieel, als je het om je heen ziet: alle folders staan bol van cadeautjes die je voor je liefsten om je heen zou moeten kopen. Persoonlijk heb ik dat helemaal niet, want voor mijn gevoel zit het in iets kleins, iets simpels. Ik hou het dan ook graag bij een kaartje, al dan niet zelfgemaakt met iets liefs erin geschreven. Voor wie? Mijn man natuurlijk ;) en eerlijk is eerlijk, hem gaf ik er wel eens een zak met hartjes bij of een chocolade-reep van de Hema met de tekst "ik vind je lief". Ook mijn zus en enkele vriendinnen verras ik graag met een kaart of een lief berichtje via de app. Mijn ouders stuurde ik ook eens een lief kaartje, vonden ze erg leuk! En wie ik nooit vergeet, zijn mijn neefje Bram en nichtje Sanne. En ieder jaar word ik ook verrast, waar die van Bram en Sanne zeker bij de post zit, happy me! 

Voor mij is Valentijnsdag "Hartjesdag", gewoon even laten weten dat je aan iemand denkt die je lief vindt. Met een kaartje, berichtje, wat het ook mag zijn. Voor deze Do It Yourself bedacht ik dat het wel heel erg leuk zou zijn als je deze keer voor Hartjesdag als ouder eens iets voor je kind maakt. Heel simpel met een A4-tje en enkele stiften of potloden. Je trekt je hand om en versiert 'm zoals jij dat in gedachten hebt. Maak het niet te moeilijk en schrijf er iets liefs in. Rol het op en met een mooi strikje erom heb jij voor Hartjesdag een geweldig waardevol cadeau: ik weet wel zeker dat je kind dit een geweldige verrassing vindt: jij hebt er de tijd voor genomen en dit speciaal voor hem of haar gemaakt. Kan het nog mooier? Ik denk het niet...

Fijne Hartjesdag gewenst en geniet ervan! 

Liefs Marieke <3

10 februari 2019