06 - 236 68 530

Een waardevolle give away!

En dan is het Kerst... Alle voorbereidingen klaar, huis schoon en boodschappen binnen. Wie weet kijken je kinderen ernaar uit en hebben ze misschien nog de "do it yourself" ideeën gemaakt die je bij de voorgaande blogs zag? Hopelijk hebben ze zich goed vermaakt en kunnen jullie ontspannen deze feestdagen ingaan.

Voor veel gezinnen is er tijdens deze periode juist een extra gevoel van gemis omdat een lief persoon is overleden. Misschien is dit de eerste Kerst zonder diegene, maar het kan ook zo zijn dat het al meerdere jaren geleden is dat er iemand in jullie familie gemist wordt. Het maakt in jaren vaak niets uit, het is je gevoel... 
In mijn Herinnerings-doe-boek dat begin dit jaar verscheen, heb ik een geheel hoofdstuk gewijd aan dagen van gemis. Hoe ga je hiermee om en hoe geef je dit samen met je gezin vorm zodat verdriet wat lichter kan voelen?

Omdat ik inmiddels weet dat veel kinderen deze ideeën fijn vinden, geef ik dit hoofdstuk tijdens deze feestdagen (maar later is ook geen probleem!) gratis weg. Gewoon, omdat ieder kind het verdient <3. Cadeautje van mij voor jullie.

Heb je interesse? Stuur mij dan via contact je naam en e-mailadres door, dan krijg je van mij per mail het hoofdstuk "Probeer van verdriet-dagen samen herinner-dagen te maken" toegestuurd.

 

24 december 2015