06 - 236 68 530

"Liefs voor jou" kaarten

Liefs voor jou kaart

De "liefs voor jou" kaarten kwamen vandaag binnen! Het stond al een tijd op mijn verlanglijstje, dus nu extra blij! Naar aanleiding van een condoleance waar ik zelf was en hieraan een Facebook-bericht wijdde, besloot ik de kaarten te laten drukken. 

Fijn om aan kinderen te geven als er iets verdrietigs is gebeurd zoals bijvoorbeeld een overlijden, een condoleance-bezoek of ziekte omdat woorden vinden soms zo moeilijk kan zijn...
Of gewoon in iedere andere situatie om met het kaartje te zeggen "liefs voor jou". En dan niet alleen voor kinderen ;) Ik weet zeker dat ik ze graag zal versturen, wat de reden van verzending ook mag zijn. Omdat ze je lieve, kleurige hartjes brengen...  

En ja, je kunt ze binnenkort bij mij bestellen, ik heb een groot aantal op voorraad!

Wat vind jij van deze kaarten??

23 maart 2016