06 - 236 68 530

Moederdag

moederdag, rouwverwerking kind, rouw en verlies, therapie kind, kindertherapie, kindercoaching, twente, oldenzaal, hengelo, enschede, borne

I dream my way back to your heart

Niet voor alle kinderen, klein of groot, was het moederdag vandaag. Als je de liefste in je leven mist, om welke reden dan ook, dan zou je haar dolgraag terugtoveren. Naast jou hier vandaag. En morgen. En alle dagen van je leven die nog voor je liggen.

 

Als jij de liefste mist

Als jij de liefste mist, dan wens ik dat er vooral vandaag iemand is die jouw verdiet ziet. Die in alle rust naar je luistert als jij jouw herinneringen vertelt. Die een arm om je heen legt en je knuffelt. Omdat jij de liefste bent die dat verdient.

En als je morgen naar school gaat en alle verhalen hoort hoe je klasgenootjes hun moeder hebben verwend met ontbijtjes op bed. Dan wens ik je een juf toe en een lief vriendinnetje of vriendje die bij je komen. Die jou zonder woorden begrijpen. Naar je luisteren en durven vragen hoe jouw dag was. Omdat je moeder hier niet meer is, maar het wel is en voor altijd zal blijven. In jouw hart en in jouw gedachten. 

 

You dream your way back to her heart

Now and forever. Dat zal altijd zo blijven. Nu, vandaag en alle dagen van je leven. Ik stuur jou van hier naar daar vele hartjes toe. Ook als je al wat groter bent en jij je lieve moeder mist. Op welke manier dan ook. 

 

Mist jouw kind ook iemand die overleden is?

En vraag je je af wat er in het hoofd omgaat en hoe hij of zij het verwerkt? Of maak je je misschien toch zorgen omdat je merkt dat hij of zij er veel verdriet om heeft? Loopt het thuis en misschien op school niet helemaal lekker? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een meedenkgesprek van 20 minuten met mij. Ik ben er graag voor jou. 

Vanuit mijn expertise van rouwverwerking bij kinderen deel ik graag met jou dat het echt mogelijk is hoe je samen verdriet lichter kunt maken en hoe je er op een fijne, ontspannen en verbindende manier mee om kunt gaan. Zodat er weer ruimte kan zijn in het hart voor plezier en leuke dingen. 

 

8 mei 2022