06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Mooie herinneringen, fijne dromen...

Nieuwjaar 2016

Het nieuwe jaar is er, het oude jaar mogen we achter ons laten. Persoonlijk vind ik het toch een wat vreemd gevoel. Alsof je echt een drempel overgaat.. van het ene in het andere jaar. Plotseling voelt het voorgaande jaar ineens heel ver weg, terwijl dat maar een paar nachten geleden is. Tegelijk geeft het mij ook een "nieuw" gevoel: het hele jaar ligt als een open boek voor ons. 

Gisteren sprak ik een goede vriendin en we hadden het over dit nieuw jaar. Over onze wensen privé, maar ook over onze dromen voor ons eigen bedrijf dit jaar. Daarbij hadden we beiden het gevoel: "ja ja, het is nu januari 2016, onze wensen en voornemens om er wat moois van te maken is nú aangebroken. Het moet nu gebeuren." Ik had dat gevoel ook dit eerste nieuwjaarsweekend en het voelde zo vol van "moeten". Toen bedacht ik mij "als ik nou eens gewoon denk dat het een nieuwe maand is? En ja, in plaats van een 5 staat er nu een 6 in het jaartal, maar wat maakt dat uit? Ik maak me toch ook niet druk als het van november, december wordt of van januari naar februari?" Gek misschien, maar ik werd er rustig van. Gewoon de dag nemen zoals die komt. En ja, natuurlijk mag je wensen en voornemens hebben en daar je best voor doen, maar wat mij betreft: maak het niet te groot. De dagen komen vanzelf.

Voor die dagen die komen, wens ik jou, je gezin en familie mooie herinneringen, fijne dromen, liefde, licht, warmte, aandacht, moed, vertrouwen en een arm om je heen. En ik hoop dat je de dag per dag mag leven. Eigenlijk net zoals kinderen dat doen. Gisteren was gisteren, morgen komt nog, nu is wat er is...

Liefs van Marieke 

4 januari 2016