06 - 236 68 530

Verras je kind met Valentijnsdag!

Valentijnsdag, tekenen, tekentherapie, rouwverwerking, vlinderjemee, Marieke de Boer, kindertherapie

Hoe leuk is het om je kind te verrassen op deze Valentijnsdag? Ik doe dat ieder jaar met de kinderen in mijn praktijk en op scholen waar ik kom. Ik maak een kaartje, trakteer ze op iets lekkers en we maken er dan echt een klein feestje van op Hartjesdag! Daar geniet ik echt enorm van! Nu dit momenteel niet kan, stuurde ik alle kinderen vanmiddag een lief berichtje met de foto van hierboven. Om te te laten weten dat ik aan ze ook denk en dat we elkaar hopelijk gauw weer zien! 

 

Ga jij je kind vandaag ook verrassen met iets speciaal van jou voor hem of haar?

Dat kan heel eenvoudig met bijvoorbeeld een hartje tekenen op een kaartje, stukje papier of gekleurd karton. Schrijf er iets liefs op zoals bijvoorbeeld “ik vind je lief”. Hou het simpel, less is more. Het gaat vooral om die speciale aandacht. En geniet van de ogen die je aankijken als de verrassing gevonden wordt... 

Geef je kind dit briefje of leg het bij het bord vanavond bij het eten, verstop het onder het kussen of bij de knuffel, in de pyama :)) Gewoon omdat we wel vaak zeggen dat we hem of haar zo lief vinden, maar hoe leuk en speciaal is het dat jij het op een briefje schrijft dat gekoesterd zal worden? 

Alle kinderen vinden dit leuk, maar vooral kinderen die momenteel een moeilijke tijd meemaken (om welke reden dan ook) is deze aandacht en verrassing extra waardevol. 

Maak je kind blij en verras het met een hartjeskaart, doe je mee? Ik daag je liefdevol uit ;)

14 februari 2021