06 - 236 68 530

Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen!

Welkom bij Vlinder je mee

"Wat ben ik BLIJ dat ik bij jou terecht ben gekomen"...

zegt een vader bij het eindgesprek. Zijn zoon kwam even geleden bij mij voor therapie, hij had veel verdriet om zijn overleden moeder. Hij wilde zo graag een wat "leger" hoofd en zich beter concentreren op school. Zo knap hoe hij mij dit duidelijk kon maken...

We gingen samen aan de slag en, zoals meestal, bleken drie tekensessies ook nu voldoende. Langzaam maar zeker en met de nodige liefdevolle ondersteuning en gerichte tekenopdrachten, veranderde er veel voor hem. Er kwam in zijn hart meer acceptatie en verdriet werd lichter.

Het resultaat?

Een blijere jongen die weer volop kon genieten van alles om zich heen. En ja, in zijn hoofd was het veel rustiger, kon daardoor beter slapen en op school kon hij zich beter concentreren.

De reactie van zijn vader? 


"Wat ben ik blij dat ik voor deze therapie heb gekozen. Het is het geld, de tijd en energie helemaal waard! Hij is rustiger, op school gaat het heel goed en hij huilt veel minder. Dankzij de therapie en de handvatten die hij zelf kan toepassen. Je merkt het in alles terug, zelfs op het voetbalveld. Hij is in ieder opzicht krachtiger. Ik raad de therapie iedereen aan!"

Wat zegt de leerkracht?

"Het is niet meer nodig om eens per twee weken zijn vader te mailen of te bellen omdat ik bezorgd ben. Ik merk dat hij veel rustiger is en dat is ontzettend fijn. Niet alleen voor hem, maar ook voor zijn klasgenootjes en voor mij."

Ook benieuwd wat ik voor JOUW kind kan betekenen als hij of zij meer plezier in het leven verdient?

Zet de eerste stap en kom samen met je zoon of dochter eens vrijblijvend langs om kennis te maken. Je kunt mij bellen, mailen of het contactformulier hiervoor invullen.

Je mag ook komen binnenwandelen zonder afspraak bij het inloop-uur op woensdag 11 april tussen 16.00-17.00 uur. De ranja, thee en koffie staan dan klaar. 

8 april 2016