06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Creatieve Herinnerworkshop voor jou en je kind

creatieve herinnerworkshop, rouw, verlies, kind, ouder, ik mis je, voor altijd in mijn hart

Juist in de decembermaand mis je een lieve overledene extra. Sinterklaasavond is ineens heel anders met een cadeautje minder, Kerst en Oud & Nieuw voelen veel leger. Het is een maand die je het liefst wel over wilt slaan, je ziet er vast tegenop.

Daarom heb ik juist in deze maand een lichtpuntje voor jou en je kind. Om samen een lieve overledene op een creatieve manier te herinneren, aan de slag te gaan met mooie materialen en genieten van allerlei lekkernijen. Omdat jullie het gewoon verdienen. Met elkaar een nieuwe herinnering maken deze middag: eentje voor in je hart én eentje om mee te nemen naar huis. Die je koestert als een lichtpuntje tijdens de komende feestdagen.

 

Fijn idee? Kom dan ook bij de Creatieve Herinnerworkshop!

 

Tijdens deze middag gaan jij en je kind onder mijn begeleiding aan de slag, waarvoor ik de allermooiste materialen meeneem. Wat we precies gaan maken, is nog een verrassing, maar het wordt een echt herinner-item. Een lichtpuntje voor jou én voor je kind. Om thuis een fijn plekje te geven. Zo kan je kind het op zijn of haar slaapkamer neerzetten en er een mooi "ik denk aan jou"- hoekje voor inrichten en jij weet het ook vast een mooi plekje te geven.

Tevens is er deze middag aandacht voor hoe je omgaat met verdriet tijdens de feestdagen die nog voor de deur staan en die je misschien het liefst overslaat. Ik deel met jullie fijne tips en ideeën waar je echt iets aan hebt samen.

 

Ja, wij zijn er graag bij en geven ons op!

Early bird € 25,00 per persoon i.p.v. € 35,00

 

Wat kun je verwachten?

 

Jullie gaan samen met een prachtige, zelfgemaakte herinnering naar huis. Iets wat je zult koesteren en terug doet denken aan die lieve persoon en aan deze fijne middag met elkaar. Speciale aandacht. Dat is de nieuwe herinnering die je meeneemt.

Maar dat is nog niet alles, want ik geef je ook graag vanuit eigen ervaring én die van kinderen in mijn praktijk waardevolle, praktische tips mee: hoe maak je van verdrietdagen samen herinnerdagen zoals de feestdagen die voor de deur staan? Of een verjaardag, overlijdensdag, vaderdag, moederdag? Ik deel het graag met jou om jullie extra houvast te geven. 

En nee, het wordt geen trieste middag, want we richten ons juist op de herinnering die ons blij maakt. Een lichtpuntje waar je mee verder kunt, dat geeft je nieuwe kracht en houvast. Valt er een traantje? Heel normaal, want tranen van gemis zijn druppels van liefde.

 

Voor wie?

Deze Herinnerworkshop is voor ouders en kinderen die graag op een creatieve manier een lieve overledene willen herinneren. Daarbij is de middag juist ook voor ouders die praktische tips willen hoe je omgaat met de feestdagen en hoe je daar samen herinnerdagen van kunt maken. 

Wil jij met een waardevolle herinnering, nieuwe kracht en een lichtpuntje naar huis? Met een klein beetje meer geluk? Gun jij jezelf en je kind een ontspannen middag met volop aandacht voor degene die jullie missen? Samen herinneringen delen en hier creatief uiting aan geven, maakt je verdriet lichter. 

 

Datum en locatie

* zaterdag 15 december 2018
* van 14.00 - 16.00 uur
* locatie wordt binnenkort bekend gemaakt (Twente)

 

Zin om te komen? Geef je dan op!

Wil je hier ook graag bij zijn? Reserveer dan een ticket! 
Early birdprijs is € 25,00 per persoon

* inclusief alle mooie materialen
* een waardevolle herinnering voor jou en je kind
* thee, koffie, ranja met volop lekkers en verwennerij