06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

E-Course: Samen December Door

E-course samen december door

Zie jij ook zo op tegen december omdat je een lieve overledene mist? Heb jij totaal geen zin om Sinterklaas of Kerst te vieren en zou je dit het liefst gewoon overslaan? En heb je geen idee hoe je het toch een beetje gezellig kunt maken? Dan verdien jij lichtpuntjes om december door te komen!

Deze geef ik jou bij de interactieve én creatieve 21-daagse E-course.

 

Wat is het precies?

Een 21-daagse cursus met iedere dag een les: een lichtpuntje waarbij ik persoonlijke aandacht heb voor jou. Met thema’s als omgaan met verdriet en het toestaan hiervan, voor jezelf zorgen op een donkere dag, je eigen lichtpuntje creëren, hoe je jezelf oplaadt, hoe je van een gemisdag een herinnerdag kunt maken en nog veel meer. Hoe we dit gaan doen? Vooral heel creatief door onder andere dingen te maken, schrijven en te tekenen. Op die manier zul je ervaren dat er toch lichtpuntjes voor jou zijn en gaat het echt iets positiefs met je doen.

In eerste instantie was mijn idee om dit via Instagram te doen in een besloten groep. Maar aangezien het aantal deelnemers niet heel groot is en we zo geen groepsvibe kunnen creëren, heb ik besloten jou als deelnemer iedere dag een lichtpuntje via de mail te sturen. Dat is dus op deze manier heel speciaal, want we hebben 1-op-1 contact en jij kunt als reply altijd je vragen stellen. Of mij laten zien wat je gemaakt hebt natuurlijk!

 

Een lichtpuntje waar je mee verder kunt. Dat geeft je kracht en houvast!

 

Herken je dit?

 • Hoe kom ik in vredesnaam deze feestmaand door?
 • December, hoezo gezellig?
 • Hoe leer ik lichtpuntjes te zien en te maken?
 • Hoe geef ik mijn verdriet een plek in deze tijd waarin alles zo happy lijkt?
 • Hoe kom ik voor mezelf op zonder onaardig tegen anderen te zijn?
 • Hoe blijf ik bij mezelf en ga ik niet mee in de golf van de ander?

 

Kortom: waar zit die knop om in één keer december over te slaan? Helaas is deze er niet, maar ik kan je geruststellen: deze e-course met 21 lichtpuntjes zullen jou zeker helpen in deze maand. Het geeft je kracht en vertrouwen: je kunt meer dan je denkt.

 

Inhoud van de cursus

Iedere dag volgt er een lichtpuntje in de vorm van een tip, een les, een tekenoefening, gedicht, iets om te schrijven, te lezen, te doen, te maken.

Hoe ik het allemaal heb bedacht? Waar ik de inspiratie vandaan haal? In en bij mezelf. Door eigen rouw- en verlieservaringen én die van kinderen en ouders in mijn praktijk, weet ik inmiddels erg goed wat helpt en goed doet. Wat kan ik het beste doen als ik verdrietig ben? Hoe blijf ik lichtpuntjes zien en zelf maken? Dat geef ik aan jou door met deze cursus vol lichtpuntjes. Het lijkt me echt superfijn dit allemaal met je te delen.

 

Dit gaat het jou brengen:

 • Meer rust in je hoofd
 • Hoe je lichtpuntjes kunt zien en ze zelf kunt maken
 • Leren vertrouwen op je gevoel
 • Samen nog meer verbinding voelen
 • Ondanks gemis ook ruimte creëren om te genieten
 • Hoe je van gemis-dagen herinner-dagen kunt maken
 • Hoe je dicht bij jezelf kunt blijven deze maand
 • Dat samen december doorgaan fijner is dan alleen
 • Dat je sterker bent dan je denkt!

 

 

Wanneer:

1 tot en met 21 december 2018

 

Hoe:

Via de mail krijg jij iedere dag van mij een nieuw lichtpuntje toegestuurt. Het tijdstip van verzenden is niet vastgesteld, wel zal dat telkens vòòr 12.00 uur zijn. Je kunt ze lezen en bekijken wanneer jij wilt en wanneer het jou uitkomt.

 

Wat heb je nodig?

Het is fijn om een journal of schrift te hebben met een pen om wat voor jezelf bij te houden. Of om een opdracht te maken als ik die voor jou bedacht heb ;) En ja, natuurlijk heb je een kaarsje of waxinelichtje nodig...

Geef jezelf alvast het eerste lichtpuntje cadeau en gun jezelf een mooi journal met een fijne pen. Light Yourself Up!

 

Prijs:

€ 21,00 inclusief btw.

BONUS: na 21 december stopt het interactieve deel, dat wil zeggen dat ik niet meer dagelijks iets plaats en vragen zal beantwoorden. Wat ik wèl doe is jou nog 5 EXTRA lichtpuntjes meegeven! Je kunt daar dan op jouw tijd mee aan de slag en ze lezen of bekijken.

 

JA, ik wil graag samen met jou december door, Marieke! Hoe geef ik mij op?

Nou gewoon hier ;)  Mail mij je naam en je mailadres door en vermeld "21-daagse lichtpuntjes" bij het opmerkingenveld. Je ontvangt van mij de factuur per mail met de bevestiging retour. In die mail lees je alle overige info.

Zodra ik je bedrag ontvangen heb, ontvang je je eerste lichtpuntje. Easy as it is!

 

Kort samengevat:

> mail mij je naam plus mailadres
> dan ontvang je van mij per mail de bevestiging van deelname
> plus de factuur
> en als ik jouw betaling heb ontvangen, ontvang je het eerste lichtpuntje

 

Meest gestelde vragen:

1) Ik mis niet iemand door een overlijden, maar ben wel om een andere reden verdrietig en zie op tegen december. Helpt de cursus mij dan ook?

Jazeker! Misschien maak je mee dat een familielid ernstig ziek is? Ben je gescheiden? Zit je thuis met een burn-out of vind je december gewoon helemaal niks omdat je last hebt van de winterblues? De lichtpuntjes zullen je vast helpen!

2) Kan ik je vragen stellen als ik ergens tegenaan loop?
Natuurlijk! Als reply kun je altijd een vraag stellen waar ik dan graag op reageer om jou verder te helpen.

3) Help, het is al 1 december geweest, ik ben te laat! Kan ik nog meedoen?
Natuurlijk, geen probleem! Volg de stappen zoals ik hierboven heb beschreven. Je betaalt dan wel gewoon € 21,00, want je krijgt dan de overige lichtpuntjes alsnog toegezonden.

 

Algemene voorwaarden

Bij betaling ga je ermee accoord dat ik je gegevens veilig bewaar conform de privacywetgeving. Vertrouw erop dat ik zeer zorgvuldig met je gegevens omga en ze nooit aan derden verstrek. Ik bewaar je gegevens puur en alleen voor deze 21-daagse.
Stop je eerder met het volgen van de lichtpuntjes? Geen probleem, voel je vrij en doe wat bij jou past. Geld teruggeven is helaas niet mogelijk.