06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Gratis persoonlijk gesprek

marieke de boer, verlies, verdriet, rouwverwerking kinderen, gratis persoonlijk gesprek,creatieve therapie, tekentherapie, hengelo, oldenzaal, enschede, twente

Mist jouw kind ook een geliefd persoon ontzettend omdat diegene overleden is? En merk jij dat je het best moeilijk vindt om haar te helpen dit verdriet te verwerken?

Misschien twijfel je wel of het nodig is om hulp in te schakelen, maar voelt de drempel te hoog om het echt te doen. Want wie weet denk je dat tijd alle wonden heelt en hoop je dat het vanzelf wel weer overgaat.

 

Weer een vrolijk kind om je heen is echt mogelijk

Ik kan je alvast geruststellen dat het echt mogelijk is om weer een vrolijk kind om je heen te hebben. Maar soms lukt het gewoon even niet op eigen kracht. Heelt tijd niet alle wonden en gaat het niet vanzelf over. Het is goed te beseffen dat we niet onderschatten hoe groots het gemis voor je kind kan voelen. Dan is hulp meer dan welkom om verdriet te kunnen verwerken.

 

Lijkt het je fijn om er eens met iemand over te praten die je volledig begrijpt?

Die je met weinig woorden en liefdevol aanvoelt wat je kind doormaakt? Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk gesprek met mij van 30 minuten via Skype of telefonisch. Na dit gesprek voel je meer rust in jezelf en heb je antwoord gekregen op je vragen. Ik geef je daarbij ook tips mee die je gelijk thuis met je kind toe kunt passen.

Op deze manier maak ik graag voor jou de eerste stap om hulp te ontvangen zo klein mogelijk.

Meld je hier aan of via onderstaande link, dan neem ik contact met je op om het gesprek samen te plannen. Spreken we elkaar binnenkort?

 

Ja, ik wil graag een gratis persoonlijk gesprek