06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Gratis persoonlijk gesprek

marieke de boer, verlies, verdriet, rouwverwerking kinderen, gratis persoonlijk gesprek,creatieve therapie, tekentherapie, hengelo, oldenzaal, enschede, twente

Mist jouw kind ook een geliefd persoon ontzettend omdat diegene overleden is? Of heb je het gevoel dat het worstelt met jullie echtscheiding? Of is er misschien iets anders ingrijpends gebeurd waardoor je kind van slag is en verdriet heeft? Ik kan mij goed voorstellen dat jij het moeilijk vindt om haar te helpen. Wat zeg je nou wel of juist niet? En wanneer doe je het "goed"?

Wie weet twijfel je wel of het nodig is om hulp in te schakelen en voelt die stap gewoon een beetje te groot. Of je hoopt al een aantal maanden dat de tijd alle wonden heelt en dacht je dat het vanzelf wel over zou gaan. Dat blijkt helaas niet het geval. Sterker nog, je hebt het idee dat het juist erger wordt en je voelt je steeds machtelozer....

Herkenbaar? Blijf niet langer met je vragen rondlopen, maar plan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij!

 

Weer een vrolijk kind om je heen is echt mogelijk

Ik kan je alvast geruststellen dat het echt mogelijk is om weer een vrolijk kind om je heen te hebben. Dat zeg ik niet zomaar, dat zie ik in mijn praktijk gebeuren. Maar soms lukt het kinderen gewoon even niet op eigen kracht. Heelt tijd niet alle wonden en gaat het echt niet vanzelf over.

Als het hart van je kind vol verdriet zit, dan is hulp meer dan welkom om ermee te leren omgaan, het te accepteren en het lichter te maken. Pas dan kan je kind verder omdat er weer ruimte is in het hart voor plezier en leuke dingen. Om onbezorgd kind te kunnen zijn.

 

Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken

 

Verlang je er naar te weten hoe je je verdrietige kind kunt helpen?  

Zou je graag je vragen willen delen met iemand die je volledig begrijpt? Die je met weinig woorden en liefdevol aanvoelt wat je kind (en jij) doormaakt? Meld je dan aan voor een gratis Licht op je Verdriet Gesprek met mij van 20 minuten via Skype of telefonisch.

Na dit persoonlijke gesprek voel je meer rust in jezelf en heb je antwoorden gekregen op al je vragen.
Ik geef je daarbij ook tips mee die je gelijk thuis al met je kind toe kunt passen.

Meld je hier aan of via onderstaande link, dan neem ik contact met je op om het gesprek samen te plannen.
Spreken we elkaar binnenkort? Ik nodig je van harte uit!

 

Ja, ik plan graag het gratis Licht op je Verdriet Gesprek!