06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Ik herinner jou met liefde deze zomer

Is jouw kind ook verdrietig om een lieve overledene? Of is iemand in jullie familie erg ziek die waarschijnlijk binnenkort zal overlijden? Merk jij dat je kind hier moeite mee heeft en vind jij het lastig hoe je je kind kunt helpen op een ontspannen manier? Dat je het liefst wilt dat je kind spelenderwijs leert omgaan met het verdriet en kan accepteren dat degene die gemist wordt echt overleden is en niet meer terugkomt? Maar dat je wel herinneringen levend kunt houden en op luchtige, creatieve wijze erover kunt praten? 

 

In de rust voel je het gemis nog meer

En ja, dat geldt zeker voor een zomervakantie als deze. Niks moet, je kind is vrij van school, clubjes en sport zijn even gepauzeerd, vriendjes zijn op vakantie, er is geen ritme... Kortom, alle tijd om veel meer te denken aan degene die je kind zo mist. Er is zodoende meer tijd om te piekeren, terug te denken en zo kan je kind zich extra alleen voelen. 

Speciaal voor jouw kind heb ik deze online training ontwikkeld om je kind te ondersteunen, juist in deze zomer. We gaan samen aan de slag in het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef. Zo krijgt je kind de gelegenheid om creatief uiting te geven aan alles wat het voelt en te mogen ervaren dat dat helemaal okay is. Ook gaan we samen kijken hoe het met die gevoelens om kan gaan, hoe het plezier weer terug kan vinden, zodat het, tezamen met de mooie herinneringen toch een fijne zomer mag zijn. Ook voor jouw kind!

 

Met alle liefde neem ik jouw kind online aan de hand mee door het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef

 

Inmiddels zijn er met dit boek al honderden kinderen geholpen om hun verdriet te verwerken en te ondersteunen in hun rouwproces. Om troost en houvast te vinden als het even teveel werd. Om antwoorden te vinden op vragen die volwassenen soms zo lastig vonden om te beantwoorden. Om even fijn mee aan de slag te gaan door tekenoefeningen te maken en daarna lichter en blijer te voelen. 

Om te mogen ervaren dat vrolijkheid naast verdriet kan bestaan. Om te voelen dat het okay is om te huilen en je gevoelens te uiten. 

 

Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken

 

Gun jij dit je kind ook? Geef het dan op voor deze online training met het Herinnerings-doe-boek. Want je kind kan er natuurlijk heel goed alleen (of met jou) mee aan de slag, maar samen met mij is net iets fijner. Dat doen we stap voor stap. luchtig en spelenderwijs. Precies zoals het voor jouw kind prettig voelt. 

 

'Ik herinner Jou met Liefde deze zomer' ziet er zo uit: 

► je ontvangt het Herinnerings-doe-boek t.w.v. € 34,95 

► 5 videobel-sessies van 20 minuten met je kind 

► 1 telefonisch consult van 20 minuten om je vragen aan mij te stellen en voor maximale ondersteuningZelf ben ik helemaal enthousiast over dit nieuwe programma, maar iets nieuws kan alleen maar slagen samen met de ander. Misschien wel samen met jou en je kind!

 

Daarom ben ik op zoek naar testers die samen met mij dit online programma willen gaan doen deze zomer. Of daarna, dat mag ook. 

Graag zou ik dit met maximaal 10 kinderen (en hun moeder/vader) willen doen. Omdat het een test is, zal ik er éénmalig een sterk gereduceerde prijs voor vragen, in ruil voor julie feedback. Dat betekent dat na deze testfase het bedrag beduidend meer zal zijn, maar voor de testers dus niet. 

Het online programma heeft een waarde van € 298,00 maar als jij als tester graag mee wilt doen, kan dat voor slechts € 179,00.

BONUS: dit krijg je er nog bij van mij: een online ouder & kind sessie van 45 minuten t.w.v. € 98,00!

 

Wat gaan we doen?

Ik help je kind tijdens dit programma spelenderwijs aan de hand mee op weg door het boek. Dit doen we stap voor stap tijdens de videobel-sessies. Waar heeft het behoefte aan om te tekenen of te maken? Wat vindt je kind lastig? Alles mag het aan mij vragen en ik zorg ervoor dat je kind weer verder kan met nieuwe tekeningen en oefeningen. 

En dat wat gemaakt en getekend wordt, dat mag je kind (als het dat wil natuurlijk) laten zien tijdens de volgende videobel-sessie.  

Ook in deze online begeleiding maak ik gebruik van de door mij speciaal ontwikkelde Aandacht-Groei-Geluk methode. Als er Aandacht is voor verdriet en dit alle ruimte krijgt om het te uiten, kan het geaccepteerd en verwerkt worden, waardoor kinderen verder kunnen Groeien en weer Gelukkig kunnen zijn. 

In de afgelopen 10 jaar heb ik vele kinderen met deze methode zien opbloeien. En dit betekent tevens voor je gezin meer rust, plezier en harmonie. Dat gun ik jullie ook! 

 

Doen julie ook mee als tester?  

Ik ben zelf echt mega enthousiast over deze online begeleiding. Want hoe mooi is het dat ik je kind op deze manier stap voor stap liefdevol mee kan nemen door het boek. Om samen verdriet lichter te maken, zodat er weer ruimte is voor plezier en leuke dingen? Ook jouw kind verdient het om vrolijk en blij in het leven te staan.

Ik heb er enorm veel zin om met jouw kind aan de slag te gaan, ik kijk er naar uit! 

 

Ja, wij willen wil graag meedoen, Marieke! 

 

Nadat je je kind hebt opgegeven, ontvang je van mij een ontvangstbevestiging met daarin alle informatie en de betaalgegevens. Na betaling komt het Herinnerings-doe-boek zo gauw mogelijk jullie kant op en gaan we van start!

 

 

Mogelijke vragen van jou met mijn antwoorden

 

1) Hoeveel tijd is mijn kind met deze online begeleiding bezig?
Dat ligt helemaal aan jullie, niks staat van mijn kant vast. Jullie bepalen zelf het tempo, de tijd en wanneer je kind eraan toe is om een videobel-sessie af te spreken. Wel is het een fijn idee om bijvoorbeeld een moment op de dag te plannen die voor je kind en jou rustig is om met het boek aan de slag te gaan. Een half uur tot drie kwartier per week is denk ik een mooi uitgangspunt.

2) Hoe lang duurt deze online begeleiding
Dat is helemaal aan jullie, maar aangezien het de speciale zomereditie is, zou ik graag adviseren om het in deze periode te doen en af te ronden. 

3) Kan ik mijn vragen aan jou stellen?
Jazeker, die kun je verzamelen en tijdens het telefonisch consult aan mij voorleggen. 

4) Kan mijn kind dit online programma zelfstandig doen?
Het boek is geschikt vanaf een jaar of 4 dat dan tezamen met een volwassene gelezen kan worden. Zo rond het 7e jaar (of als kinderen al eerder goed kunnen lezen) kan het boek zelfstandig worden gelezen en in worden getekend, geschreven, geknipt en geplakt. Dit uitgangspunt is denk ik qua leeftijd goed om aan te houden om zelfstandig deze online training te kunnen doen. 
Ter info: het boek is speciaal gedrukt in het Dyslexie lettertype, dus voor kinderen die moeilijk lezen toch makkelijk te doen. 

5) Moet ik bij de videobel-sessies aanwezig zijn?
Ik denk dat het fijn is om je kind te helpen installeren om van start te kunnen gaan. Je mag samen overleggen wat je kind fijn vindt: blijf jij erbij of ga je even een wasje opvouwen ;) ?
Jij kent je kind het beste hierin. Voor jonge kinderen lijkt het mij vanzelfsprekend om erbij te blijven. 

6) Krijgt mijn kind huiswerk van jou in deze online begeleiding?
Huiswerk klinkt vaak als 'moeten' en dat is in dit geval niet mijn bedoeling. Vaak werkt het averechts en dat is in een situatie als deze al helemaal een no-go. Ik overleg met je kind tijdens de 1e videobel-sessie wat hij of zij graag zou willen maken. Met alle liefde leef ik me in wat passend en helpend is op dat moment. Samen kijken we wat haalbaar is en wat je kind graag zelf wil gaan doen. Vaak is juist dat ook weer heel fijn, is mijn ervaring. Maar: niks moet, alles mag.

7) Gaan we gedurende de online begeleiding echt het hele boek door?
Het boek telt 144 pagina's en ik denk niet dat het haalbaar is om het boek echt helemaal vol te maken tijdens dit programma en dat hoeft ook zeker niet. Dat heeft tevens te maken met de situatie waar je kind in zit en wat passend is op dat moment. Sommige dingen spelen net op dat moment niet bij je kind en die slaan we dan over. Dat kan eventueel later op een ander moment. We kijken samen wat haalbaar is, maar vooral wat voor jouw kind in die tijd het meeste houvast, troost en ondersteuning biedt. Wat in het boek 'over' blijft, is juist heel fijn om later te doen. 

8) Wij hebben het boek al eerder bij jou gekocht, mogen we dan toch meedoen?
Zekers, graag zelfs! Jullie zijn meer dan welkom! Je betaalt in dit geval € 149,00. 

 

Staat jouw vraag er niet bij? 

Of wil je graag met mij overleggen? Laat het mij hier weten, dan help ik je graag verder!