06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Kleurige Tekenlessen & Handletteren voor Tieners

tekenles kinderen enschede handletteren cursus tieners
Is jouw kind of tiener ook dol op tekenen? En zou hij of zij wel graag nieuwe dingen willen leren en zo ontdekken dat op papier alles kan? Moedig de creativiteit dan aan en geef hem of haar op voor de Kleurige Tekenles of Handletteren voor Tieners waarbij we samen gaan handletteren! 

 

Ik neem je kind mee naar de wereld waar op papier alles kan! 

Hoe leuk is het voor kinderen om te ontdekken wat je allemaal kunt tekenen? Ik neem ze mee in de wereld waar op papier alles kan. We gaan aan de slag met een thema zoals bijvoorbeeld de onderwaterwereld of de landenreis waarbij we in iedere les iets anders maken.
Door stap voor stap de tekening op te bouwen en duidelijk voor te doen, is het tekenen voor ieder kind leuk. Na de korte uitleg gaan ze heerlijk zelf verder met de tekening en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten, hoe leuk is dat?

 

"Tekenen is toveren, maar dan met potloden!" zegt Puck (8 jr) 

 

Weet jij wat tekenen jouw kind brengt? 

Ieder kind is creatief en dat ontwikkel je nog meer als je samen gaat tekenen en wordt uitgedaagd iets nieuws te leren. Omdat ik de tekening stap voor stap voordoe, maakt het voor alle kinderen haalbaar en dat versterkt het zelfvertrouwen. Tevens geeft het kinderen rust, overzicht, bevordert het de fijne motoriek (denk aan schrijven bv) en wakkert fantasie aan om dit op papier weer te geven.
En wist je trouwens dat door te tekenen kinderen onbewust de indrukken van de dag kunnen loslaten, zodat er weer ruimte is voor nieuwe energie? 

 

"Lieve juf Marieke, dank je wel voor alle leuke tekenlessen en ik weet nu al dat ik na de zomervakantie terugkom!" zegt Sofie (7 jr)

 

Ja, blij en trots met iets moois naar huis!

Aan het eind van iedere les bewonderen we in de groep elkaars tekening. Zo is er alle aandacht voor ieder kind, door ieder kind. Zo leren we ook kijken naar wat de ander gemaakt heeft en daar weer iets leuks van te leren (ja, ook voor mij ;)). Ervaring is dat de kinderen altijd blij, trots en met iets moois naar huis gaan. 

 

"Jij bent de allerbeste juf en de lessen waren weer tof!" zegt Jill (8 jr) 

 

De Kleurige Tekenlessen zijn op:

 • woensdagmiddag
 • om de week
 • van 15.00 – 16.00 uur 
 • in series van 6 opeenvolgende lessen
 • voor kinderen vanaf 5 jaar 
 • in een leuke ruimte bij mijn praktijk in Gezondheidscentrum Oosterpoort
 • in groepjes van maximaal 6 voor optimale aandacht

 

Nieuw: Handletteren voor Tieners!

Tijdens de zomervakantie waren er voor het eerste Happy Workshops voor tieners. Voor meiden vanaf een jaar of 11 die nèt even iets meer willen leren en uitgedaagd willen worden. Het bleek een groot succes ;) Enkelen kwamen zelfs meerdere keren voor dezelfde workshop "Coole Letters & Art". En jaja, het was handletteren, supergaaf! 

 

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" zegt Marloes (13 jr)

 

Heb jij ook een tiener thuis die graag meer wil leren over tekenen, art en handletteren? Is hij of zij echt toe aan uitdaging om er ook later thuis lekker mee aan de slag te gaan? Dan is Handletteren voor Tieners een cool idee! Zeker weten dat je kind het leuk vindt! 

 

Handletteren voor Tieners is op:

 • woensdagmiddag
 • om de week
 • in series van 6 opeenvolgende lessen 
 • van 16.15 - 17.15 uur 
 • voor tieners vanaf 11 jaar
 • in een leuke ruimte bij mijn praktijk in Gezondheidscentrum Oosterpoort
 • in groepjes van maximaal 6 voor optimale aandacht

 


Opgave en kosten  

Wil je kind of tiener ook meedoen? Dat kan als echte VIP voor 6 opeenvolgende tekenlessen voor 85,00 euro! Dit bedrag is inclusief alle mooie materialen, een sapje en iets lekkers. Daarbij krijgt je kind ook een tekenmap cadeau om al het moois in te bewaren.

Heeft je kind af en toe iets anders op de woensdagmiddag of wil hij of zij graag eerst kijken hoe de lessen zijn? Kies dan voor een Tekenstrippenkaart van 3 lessen voor 45 euro. Hier geef je zelf de data aan wanneer je kind wil komen. De kaart is 4 maanden geldig vanaf de eerste tekenles, schoolvakanties tellen niet mee.  Liever eerst een proefles? Dat mag voor 10 euro.

 

Ja, ik geef mijn kind/tiener op voor de Kleurige Tekenles / Handletteren voor Tieners! 

Vul dan het contactformulier in en denk s.v.p. aan de volgende info:

► Komt je kind meedoen bij de Kleurige Tekenles of Handletteren voor Tieners?
► Wil hij of zij meedoen als echte VIP of met de tekenstrippenkaart van 3 lessen?

Zodra ik jullie gegevens heb ontvangen, krijg je van mij zo spoedig mogelijk bericht of er nog ruimte is in de groep. Er zijn al aanmeldingen binnen, dus nee, je kunt nooit te vroeg zijn met opgeven!

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees reacties van kinderen, ouders en collega-therapeuten over mij en mijn praktijk.