06 - 236 68 530

Nieuws

Een Creatieve Troost en Herinnermiddag voor ouder en kind die een lieve overledene missen. Spelenderwijs, luchtig en liefdevol herinneren. Dat is wat we samen doen deze middag. En uiteraard gaat iedereen met iets waardevols naar huis wat ze zelf gemaakt hebben. Om de herinnering levend te houden, wat troost en houvast biedt tijdens het verwerkingsproces. Zo mag het verdriet lichter worden, waardoor er weer ruimte is in het hart voor plezier en leuke dingen. 

Gun jij jezelf en je kind ook deze middag? 

Een workshop voor jou en je kind. Absolute me-time, creatief bezig zijn en op een leuke manier ontdekken wat jullie samen verbindt en met iets waardevols naar huis.
Het is tijdens schoolvakanties vaak een succes, vele moeders met hun kind gingen jullie voor. En zodoende heb ik besloten dat je deze workshop ook gewoon met mij kunt plannen buiten de schoolvakanties om. Ook als oma met je kleinkind of tante met je neefje of nichtje ben je van harte welkom samen!

Wat een eer te zijn uitgenodigd door 1Twente Vandaag voor een interview, wauw! En wat was het een mooie ervaring afgelopen dinsdag bij dit Twentse radioprogramma, waarbij tevens het interview op beeld werd vastgelegd. 

Als je in de regio Twente woont, dan heb je het misschien wel gezien en gelezen. Maar voor een ieder die verder weg woont: met jou wil ik het ook graag hier delen!

Mijn Herinnerings-doe-boek in het programma Koffietijd bij het item "Zet jezelf op nr 1" van Dyanne Beekman!

Sinds de dood van haar zus Bo woont Kess in een huis vol herinneringen. Wanneer Kess voor het eerst naar de middelbare school gaat en nieuwe vrienden maakt, twijfelt ze of ze over de dood van haar zus wil vertellen of dat ze haar, in gedachten, voor zichzelf wil houden.

Het is zomer en Kess viert vakantie met haar vriendinnen. Ze heeft net afscheid genomen van de basisschool en bereidt zich voor op de overgang naar de middelbare. Ze wil niet dat haar nieuwe klasgenootjes medelijden met haar hebben; ze wil onafhankelijk van haar zus beschouwd worden.

Pagina's