06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Nieuws

Interviews van mij over kind en rouw in het Algemeen Dagblad (21 september 2018) en op Vettt Veel Plezier, het platform voor ouders in Twente (2 oktober 2018)

Een Uitvaartfestival voor oud en jong op zaterdag 15 september aanstaande.

Ook ik ben er bij om je mijn Herinnerings-doe-boek te laten zien en daarbij vertel ik je graag hoe ik kinderen spelenderwijs help leren omgaan met verdriet.

Zien we elkaar?

Hoe fijn is het om van elkaar te horen dat je niet de enige bent als je verdrietig bent? Dat het echt heel normaal is dat je nog iedere avond aan die lieve overledene denkt? En dat het helemaal niet gek is dat je hoofd vol zit met gedachten en vragen?

Mist jouw kind ook een lief persoon die overleden is? Gun hem of haar dan deze middag; spelenderwijs delen en herinneren en met nieuwe energie weer verder....

Deze middag wordt eens in de 3 maanden georganiseerd voor een groep kinderen, maar ook voor jou als ouder om samen met je kind te komen delen en herinneren. Tevens is het mogelijk deze Herinnerings-middag met jouw kinderen en familie af te spreken op een door jullie gewenste locatie in Nederland.

Zomaar voor iemand die je lief is, die je wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Deze Herinneringsboom komt van de voorzijde van het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef. En op verzoek zijn er nu ook deze ansichtkaarten verkrijgbaar ;)

Sinds enige tijd liggen mijn geïllustreerde ansichtkaarten bij Conceptstore The Upperside aan de Haverstraatpassage 68 in Enschede. Ontzettend gaaf natuurlijk, want inmiddels zijn er al aardig wat verkocht! Welke kaart zou jij willen versturen?

Pagina's