06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Nieuws

Hoe heerlijk is het om in de voorjaarsvakantie mee te doen met een creatieve tekenworkshop? 

Omdat ik weet dat kinderen dat ontzettend leuk vinden, heb ik op de laatste vrijdag van deze voorjaarsvakantie de tekenworkshop "Teken je Blij" gepland! Wat we precies gaan doen is nog een verrassing, maar leuk én gezellig is het zeker! 

 

Een Creatieve Herinnermiddag voor kinderen die een lieve overledene missen. Spelenderwijs, luchtig en liefdevol herinneren. Dat is wat we samen doen deze middag. En uiteraard gaat ieder kind met iets waardevols naar huis wat ze zelf gemaakt hebben. Om de herinnering levend te houden, wat troost en houvast biedt tijdens het verwerkingsproces. Zo mag het verdriet lichter worden, waardoor er weer ruimte is in het hart voor plezier en leuke dingen. 

Gun jij jouw kind ook deze middag? 

Een workshop voor jou en je kind. Absolute me-time, creatief bezig zijn en op een leuke manier ontdekken wat jullie samen verbindt en met iets waardevols naar huis.
Het is tijdens schoolvakanties vaak een succes, vele moeders met hun kind gingen jullie voor. En zodoende heb ik besloten dat je deze workshop ook gewoon met mij kunt plannen buiten de schoolvakanties om. Ook als oma met je kleinkind of tante met je neefje of nichtje ben je van harte welkom samen!

Wat een eer te zijn uitgenodigd door 1Twente Vandaag voor een interview, wauw! En wat was het een mooie ervaring afgelopen dinsdag bij dit Twentse radioprogramma, waarbij tevens het interview op beeld werd vastgelegd. 

Als je in de regio Twente woont, dan heb je het misschien wel gezien en gelezen. Maar voor een ieder die verder weg woont: met jou wil ik het ook graag hier delen!

Mijn Herinnerings-doe-boek in het programma Koffietijd bij het item "Zet jezelf op nr 1" van Dyanne Beekman!

Pagina's