06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Nieuws

Jaa! Het is weer zomervakantie, tijd voor Happy Summer  Workshops!

Is jouw kind ook dol op tekenen en creatief bezig zijn? Maar wie weet jij zelf ook? Dan zie ik jullie graag bij één van deze Teken- en Handletterworkshops!

Kleurige Tekenlessen voor kids vanaf 5 jaar: hoe leuk is het voor kinderen om te ontdekken wat je allemaal kunt tekenen? Ik neem ze mee in de wereld waar op papier alles kan!

"Lieve juf Marieke, dank je wel voor alle leuke tekenlessen en ik weet nu al dat ik na de zomervakantie terugkom!" zegt Sofie (7 jr)

Handletteren voor Tieners vanaf 11 jaar: Heb jij ook een tiener thuis die graag meer wil leren over handletteren, tekenen en art? Dan vindt hij of zij Handletteren voor Tieners zeker cool! 

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" zegt Marloes (13 jr)

Hoe gaan jij en jouw kind om met het verdriet om een lieve overledene? Vind je het soms lastig, weet je niet goed hoe je een gesprekje kunt beginnen om te weten wat je kind bezighoudt?

Het is belangrijk om je verbonden te blijven voelen met elkaar, juist ook als er verdriet is. Samen ben je immers sterker en hoe fijn is het om je gevoelens en gedachten te kunnen delen? Als je dit op een creatieve manier en spelenderwijs doet, heb je nog meer begrip voor elkaar. Daarbij werkt het helend om te tekenen, iets te maken met je handen.

Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel verdriet samen lichter maken!

Zomaar voor iemand die je lief is, die je wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Deze Herinneringsboom komt van de voorzijde van het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef. En op verzoek zijn er nu ook deze ansichtkaarten verkrijgbaar ;)

Sinds enige tijd liggen mijn geïllustreerde ansichtkaarten bij Conceptstore The Upperside aan de Haverstraatpassage 68 in Enschede. Ontzettend gaaf natuurlijk, want inmiddels zijn er al aardig wat verkocht! Welke kaart zou jij willen versturen?

Wie stuur jij deze ansichtkaart met een wens van jou erop? Of hou je'm gewoon fijn zelf ;)

Misschien leuk te weten: het origineel is ingelijst 40 x 50 cm en te koop. Heb je interesse? Laat het mij even weten als jij 'm graag boven de bank of op je kantoor wilt.

Techniek: pastelkrijt en pastelpotloden op hoogwaardig, speciaal pastelpapier.

Pagina's