06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Nieuws

Kleurige Tekenlessen voor kids vanaf 5 jaar: hoe leuk is het voor kinderen om te ontdekken wat je allemaal kunt tekenen? Ik neem ze mee in de wereld waar op papier alles kan!

"Lieve juf Marieke, dank je wel voor alle leuke tekenlessen en ik weet nu al dat ik na de zomervakantie terugkom!" zegt Sofie (7 jr)

Handletteren voor Tieners vanaf 11 jaar: Heb jij ook een tiener thuis die graag meer wil leren over handletteren, tekenen en art? Dan vindt hij of zij Handletteren voor Tieners zeker cool! 

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" zegt Marloes (13 jr)

Lijkt het jou of je kind leuk om een creatief begin te maken in je eigen Herinnerings-doe-boek? Laten we dat dan samen doen tijdens een workshop, ik help je graag op weg en geef je alle nodige inspiratie!

We kiezen een bladzijde uit het boek en met alle mooie materialen, zoals onder andere washi-tape, stickers en glitterpotloden, maak je een prachtig begin van een herinnering die je koestert. 

Het zal een mooie verwenmiddag worden, want ik leg je heerlijk in de watten, zodat jij lekker kunt genieten ;)

Zomaar voor iemand die je lief is, die je wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Deze Herinneringsboom komt van de voorzijde van het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef. En op verzoek zijn er nu ook deze ansichtkaarten verkrijgbaar ;)

Sinds enige tijd liggen mijn geïllustreerde ansichtkaarten bij Conceptstore The Upperside aan de Haverstraatpassage 68 in Enschede. Ontzettend gaaf natuurlijk, want inmiddels zijn er al aardig wat verkocht! Welke kaart zou jij willen versturen?

Wie stuur jij deze ansichtkaart met een wens van jou erop? Of hou je'm gewoon fijn zelf ;)

Misschien leuk te weten: het origineel is ingelijst 40 x 50 cm en te koop. Heb je interesse? Laat het mij even weten als jij 'm graag boven de bank of op je kantoor wilt.

Techniek: pastelkrijt en pastelpotloden op hoogwaardig, speciaal pastelpapier.

Ken je iemand die in blijde verwachting is?

Stuur dan dit originele felicitatiekaartje! Vanuit de hele serie één van de favorieten ;)

Gebruikte techniek: pastel- en kleurpotloden.

Pagina's