06 - 236 68 530

Nieuws

Een Voorjaarsvakantie als deze vraagt wel echt om iets fijns en creatiefs binnen te doen, toch?
Daarom heb ik deze Tekenworkshops voor jullie op de planning op woensdag- en vrijdagmiddag, gezellig bij mij in de praktijk ;) Zie ik jullie? 

Donderdag 29 februari a.s. ben ik met mijn praktijk en mijn Herinnerings-doe-boeken aanwezig met een stand tijdens de Inspiratiebeurs Rondom het Afscheid. Er zijn maar liefst 60 deelnemende standhouders, dus een heel ruim en gevarieerd aanbod.

Ook zijn er verschillende, korte lezingen waar je bij aan kunt schuiven als je dat wilt. Ik ben gevraagd er twee te verzorgen over rouw en verlies bij kinderen "Licht op je verdriet - zo geven wij kinderen troost en houvast bij verdriet, verlies en afscheid nemen". Zien we jou ook? Toegang is gratis, ook voor de lezingen. En uiteraard zijn ook kinderen meer dan welkom! Voor hen is er een speciale kinderstand waar ze creatief aan de slag kunnen.

En toen belde begin januari een journaliste van Trouw of ik als rouwexpert voor kinderen mee wilde werken aan een interview voor de rubriek met een opvoedvraag over rouw…

Uiteraard wilde ik dat graag! En zo hadden we een fijn gesprek waarbij vele vragen voorbij kwamen. Maar ook dilemma’s die ik vaak om mij heen hoor van ouders. Bijzonder mooi en waardevol dus dat hier in de krant aandacht aan werd besteed. Want ik denk dat naar een uitvaart gaan met je kind best moeilijk en verdrietig kan zijn.

Een Creatieve Troost en Herinnermiddag voor ouder en kind die een lieve overledene missen. Spelenderwijs, luchtig en liefdevol herinneren. Dat is wat we samen doen deze middag. En uiteraard gaat iedereen met iets waardevols naar huis wat ze zelf gemaakt hebben. Om de herinnering levend te houden, wat troost en houvast biedt tijdens het verwerkingsproces. Zo mag het verdriet lichter worden, waardoor er weer ruimte is in het hart voor plezier en leuke dingen. 

Gun jij jezelf en je kind ook deze middag? 

Het zijn wel donkere dagen hè, voel jij dat ook zo? December is echt zo'n maand dat je blij kunt worden van alle lichtjes om je heen. De lampen thuis zijn langer aan dan je gewend bent en wie weet heb jij al wel een kerstboom met lichtjes staan, gezellig! 

Maar soms kun je in deze periode wel wat extra lichtpuntjes gebruiken... en daarom zijn er de 21 Lichpuntjes voor jou! Voor wat extra licht, liefde, troost en houvast in deze soms somber voelende dagen.

Lijkt het je fijn om jouw ervaringen met andere moeders te delen? Horen hoe zij de dingen aanpakken of wil je graag iets aan mij vragen? Of ben je benieuwd of de kindertherapie iets is voor jouw kind? 

Kom dan bij de koffie inloopochtend, je bent van harte welkom!

Pagina's