06 - 236 68 530

Interviews in de media

Vorig jaar verschenen er twee interviews met mij in de media.

 

Interview Algemeen Dagblad

Op vrijdag 21 september 2018 werd ik gebeld door een journaliste van het Algemeen Dagblad. Dit naar aanleiding van de tragische gebeurtenis in Oss, waarbij 4 kinderen omkwamen bij een treinongeluk. Ik werd benaderd als deskundige op het gebied van kind en rouw. Is het goed als kinderen gewoon weer naar school gaan, hoe gaan zij met dit verdriet om en is daarin verschil in leeftijd?

Dit en nog meer lees je hier op de site van het Algemeen Dagblad.

 

Interview Vettt Veel Plezier

Kort daarna werd ik geinterviewd door Yvette Bosch, eigenaresse van Vettt Veel Plezier: een inspiratie platform voor ouders in Twente. Zij delen graag de leuke dingen, maar hoe mooi is het dat er ook aandacht is voor kinderen die verdriet hebben.

Dit zegt Yvette: "Met Vettt willen we ouders in Twente inspireren, vaak gaat het om hele leuke dingen die we delen. Maar ook Marieke's werk sluit heel erg bij Vettt aan, zij kan kinderen helpen in een periode van rouw en verdriet. Mocht je ooit (of iemand in je omgeving) in een situatie komen waarbij jouw kind(eren) een verdrietige periode moeten doorstaan dan gaat er misschien wel een lampje branden en denk je weer aan dit interview. Ik interview Marieke over wat zij doet, waarom zij dat doet en wat ze voor kinderen kan betekenen."

Lees hier het interview met mij op de inpirerende site van Vettt Veel Plezier.

Fotocredits: Vettt Veel Plezier