06 - 236 68 530

Icoon facebook
Icoon pinterest
Icoon instagram

Met SummerCoaching straks sterker naar school!

Je kind zit lekker in z'n vel, heeft plezier en is helemaal happy. Toch merk jij als moeder dat het wel een klein steuntje in de rug kan gebruiken. Omdat het bijvoorbeeld heel verlegen is, moeite heeft met veranderingen of verdrietig is om iets. Maar misschien ziet hij of zij er nu al tegenop om na de zomer weer naar school te gaan of is het groep 1 dat je kind gewoon best spannend vindt? 

 

Na de zomervakantie sterk weer naar school!

Wat het ook is, je wilt graag dat je kind straks na de zomervakantie weer met frisse zin en nieuwe energie naar school gaat. Voor jouw kind heb ik daarom deze korte SummerCoaching bedacht ;) Deze bestaat uit 3 sessies van 30 minuten met volop liefdevolle aandacht en ondersteuning voor datgene wat je zoon of dochter nodig heeft. Spelenderwijs, luchtig en creatief. Dat betekent dus na de zomervakantie sterk naar school!

 

De kosten

De kosten voor deze korte, creatieve en luchtige SummerCoaching is € 179,00 met 3 sessies van 30 minuten.
Inclusief alle mooie materialen met iets te drinken en wat lekkers. Het is tenslotte wel vakantie ;)

 

Wanneer is dit iets voor jouw kind?

Jij als ouder weet precies wat er aan de hand is, je vindt een therapieprogramma met oudergesprekken en alles extra's nét iets teveel, je wilt je kind een luchtige en speelse ondersteuning bieden en nu is er alle tijd omdat je kind geen school en clubjes heeft.
Daarbij vind je het een fijne gedachte dat je juist deze schoolvakantie extra waardevol benut én je graag zonder extra stappen of intake gelijk van start wilt ;) 

 

Waar en welk tijdstip?

De sessies met jouw kind zijn in mijn praktijk in Enschede op de vrijdagmiddag die we samen inplannen rondom jullie eventuele eigen vakantie.
Ik ben er alle weken.

 

Meer weten of je kind opgeven?

Let me know, ik laat graag van mij horen!