06 - 236 68 530

Mijn boek bij Koffietijd!

In Koffietijd op Koningsdag 2021 heeft Dyanne Beekman drie Herinnerings-doe-boeken overhandigd tijdens het programma˜Zet jezelf op nr 1” In deze make-over zit moeder Tamar van drie kinderen die hun vader verloren zijn. Dyanne had mij benaderd en gevraagd of ik drie boeken wilde schenken. Deze heeft zij overhandigd aan Tamar, maar werd helaas niet uitgezonden, al was dat uiteraard wel de bedoeling.
Afijn, de kinderen hebben mijn boek ontvangen en daar gaat het uiteindelijk om. Ik hoop met heel mijn hart dat ze er veel aan mogen hebben.
 

Dit deelde Dyanne erover op Instagram en Facebook


Met de foto die je hiernaast ziet van Dyanne met moeder Tamar, schreef Dyanne dit erbij:

Toen mijn moeder net was overleden lag er ineens een boek op mijn bureau... een boek dat bestemd was voor Christian onze zoon van toen 7 jaar oud. Het was het boek van kindertekentherapeut Marieke de Boer van Praktijk Vlinder je mee. Ik vond het best spannend om het aan Christian te geven... maar ik vertrouwde op de woorden "ik hoop dat het jouw verdriet een beetje lichter maakt" en "liefdeslijntjes blijven altijd" Chris ging aan de slag, schreef (in zijn beleving) en tekende erop los. Een herinneringenboek aan zijn oma. Op een gegeven moment was hij er klaar mee, sloeg het dicht en zei: "mam voor jou". Een ding wist ik zeker toen ik Tamar leerde kennen, dit boek had zij nodig voor haar 3 kids. Wederom een cadeau van Marieke om zo hun vader voor altijd te herinneren nu het nog zo vers is.. Een momentje om stil te staan bij hun papa.
Dank lieve Marieke voor het schrijven van dit mooie boek!