06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Zomer Aandacht Traject

Het is in deze zomervakantie tijd voor een Zomer Aandacht Traject voor kinderen die een lieve overledene missen. Juist nu er niks moet zoals school, clubjes en sport, mag er aandacht zijn voor verdriet dat er is.  Vaak voelen kinderen vooral in de rust, zonder alle afleiding, het gemis nog intenser. Dus ook in deze zomervakantie. 

Verdriet om een opa of oma die niet meer komt oppassen deze vakantie als papa en mama werken. Geen rondjes meer samen fietsen naar de kinderboerderij.

Verdriet om papa of mama die iedere dag zo enorm gemist wordt. Waar vriendjes om je kind heen wel op vakantie gaan met beide ouders en jouw kind niet, hoe confronterend. 

Verdriet om het zusje of broertje waar niet meer mee gespeeld en gestoeid kan worden. Wat is het onvoorstelbaar stil in huis deze zomer..

 

Speciaal voor deze kinderen is er het Zomer Aandacht Traject 

Het traject geeft kinderen deze zomer houvast in het verdriet dat zo overweldigend voor hen voelt. Het helpt ze omgaan met alle emoties die er zijn, het beter te uiten om zo ruimte te kunnen maken om weer op te bloeien. En dat zij, ondanks het verdriet, toch van de vakantie te mogen genieten, net zoals hun vriendjes. 

 

Het Zomer Aandacht Traject ziet er zo uit

* 1 therapie sessies kind (30 min.)
* 1 ouder & kind sessie (45 min.)
* 1 evaluatie sessie per telefoon (á 15 min.)
* 1 terugkom therapie sessie kind (30 min.) na de zomer
* Een Zomers Tekenboek voor extra troost en houvast

Kosten zijn € 199,00

 

Gun je kind tijdens deze vakantie, waarin een lieve overledene nog intenser gemist wordt, dit Zomer Aandacht Traject

Voel je een 'ja'? Laat het mij svp hier weten, dan neem ik gauw contact met je op om het een en ander samen kort te bespreken en je eventuele vragen aan mij te stellen. 

 

Even praktisch

Wanneer kun je starten?: op ieder gewenst moment wanneer het jullie uitkomt. Ik ben al op vakantie geweest en ben er de hele zomer voor jullie.

Moeten alle sessies in de vakantie vallen?: nee dat hoeft niet. We overleggen gewoon samen wat het beste uitkomt.

Kan een zusje/broertje meekomen?: dat is zeker een fijn idee, maar omdat ieder kind zijn of haar eigen verdriet heeft en daar alle aandacht voor moet zijn, zullen we de sessies los van elkaar plannen. 

 

Ja, ik geef mijn kind graag op voor dit Zomer Aandacht Traject!