06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Programma's bij Vlinder je mee

tekenles kinderen enschede handletteren cursus tieners

Kleurige Tekenlessen voor kids vanaf 5 jaar: hoe leuk is het voor kinderen om te ontdekken wat je allemaal kunt tekenen? Ik neem ze mee in de wereld waar op papier alles kan! 

"Lieve juf Marieke, dank je wel voor alle leuke tekenlessen en ik weet nu al dat ik na de zomervakantie terugkom!" zegt Sofie (7 jr)

Tekenen voor Tieners vanaf 11 jaar: Heb jij ook een tiener thuis die graag meer wil leren over tekenen, art en handletteren? Dan vindt hij of zij Tekenen voor Tieners zeker cool! 

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" zegt Marloes (13 jr)
Workshops Herinnerings-doe-boek Marieke de Boer

Hoe gaan jij en jouw kind om met het verdriet om een lieve overledene? Vind je het soms lastig, weet je niet goed hoe je een gesprekje kunt beginnen om te weten wat je kind bezighoudt?

Het is belangrijk om je verbonden te blijven voelen met elkaar, juist ook als er verdriet is. Samen ben je immers sterker en hoe fijn is het om je gevoelens en gedachten te kunnen delen? Als je dit op een creatieve manier en spelenderwijs doet, heb je nog meer begrip voor elkaar. Daarbij werkt het helend om te tekenen, iets te maken met je handen.

Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel verdriet samen lichter maken!
Rouw en verlies kinderen tekenworkshop Enschede

Hoe fijn is het om van elkaar te horen dat je niet de enige bent als je verdrietig bent? Dat het echt heel normaal is dat je nog iedere avond aan die lieve overledene denkt? En dat het helemaal niet gek is dat je hoofd vol zit met gedachten en vragen? 

Mist jouw kind ook een overledene? Gun hem of haar dan deze middag! Samen spelenderwijs delen en herinneren en met iets waardevols naar huis.