06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Programma's bij Vlinder je mee

tekenles kinderen enschede handletteren cursus tieners

Kleurige Tekenlessen voor kids vanaf 5 jaar: hoe leuk is het voor kinderen om te ontdekken wat je allemaal kunt tekenen? Ik neem ze mee in de wereld waar op papier alles kan! 

"Lieve juf Marieke, dank je wel voor alle leuke tekenlessen en ik weet nu al dat ik na de zomervakantie terugkom!" zegt Sofie (7 jr)

Tekenen voor Tieners vanaf 11 jaar: Heb jij ook een tiener thuis die graag meer wil leren over tekenen, art en handletteren? Dan vindt hij of zij Tekenen voor Tieners zeker cool! 

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" zegt Marloes (13 jr)
Workshops Herinnerings-doe-boek Marieke de Boer

Lijkt het jou of je kind leuk om een creatief begin te maken in je eigen Herinnerings-doe-boek? Laten we dat dan samen doen tijdens een workshop, want ik help je graag op weg en geef je alle nodige inspiratie! We kiezen een bladzijde uit het boek en met alle mooie materialen, zoals onder andere washi-tape, stickers en glitterpotloden, maak je een prachtig begin van een herinnering die je in je hart bewaart. 

Het zal een mooie verwenmiddag worden, want ik leg je heerlijk in de watten, zodat jij lekker kunt genieten en creatief aan de slag kunt gaan ;)
Rouw en verlies kinderen tekenworkshop Enschede

Hoe fijn is het om van elkaar te horen dat je niet de enige bent als je verdrietig bent? Dat het echt heel normaal is dat je nog iedere avond aan die lieve overledene denkt? En dat het helemaal niet gek is dat je hoofd vol zit met gedachten en vragen? 

Mist jouw kind ook een overledene? Gun hem of haar dan deze middag! Samen spelenderwijs delen en herinneren en met iets waardevols naar huis.