06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Retreat For Kids

Vrolijke zomer, tekentherapie, Corona, blij, zelfvertrouwen, rouwverwerking kinderen, kindertherapie

De periode voor de schoolvakantie was niet alleen voor ons als volwassenen, maar ook voor kinderen een heel bijzondere tijd in verband met Corona.

De veranderingen waren enorm. Zo was naar school gaan een no-go en werden klasgenootjes én de juf erg gemist. Opa en oma kwamen niet meer oppassen en knuffelen met hen leek wel een eeuwigheid geleden... Ook sport, clubjes, verjaardagsfeestjes en andere happy moments moesten op de lange baan worden geschoven.

Kinderen hebben veel moeten missen. Daar was verdriet, ongeloof en misschien wel boosheid om en dat is heel logisch. Het kinderbrein kon het allemaal maar moeilijk bevatten...

 

Verdriet door overlijden of bang om ziek te worden

En dan hebben we het nog niet eens gehad over kinderen die intens verdrietig zijn omdat er in Corona-tijd een geliefd persoon overleden is. Hoe erg is het als een uitvaart niet kan gaan zoals je dat met de familie graag wilt. Dat dit voor kinderen betekent dat het afscheid nemen er heel anders uitzag.

Als kinderen niet zelf een overlijden hebben meegemaakt, dan hebben ze wellicht meer dan ooit juist in die periode gehoord over ziek worden en doodgaan. Veel kinderen zijn hierdoor banger geworden, zowel om zelf ziek te worden of te overlijden danwel deze angst te hebben voor hun familie. 

Vanuit cijfers blijkt ook dat er helaas veel echtscheidingen zijn en zo zijn er dus vele kinderen die dit te overleven hebben.

 

Kan jouw kind z'n draai ook niet vinden deze zomer?

Ik merk aan de kinderen in mijn praktijk dat ze het best aardig redden en dat zeggen moeders mij meestal ook. Maar ondertussen zie en hoor ik toch iets meer. Iets met intuïtie ;) Dat sommige kinderen toch echt hun draai niet kunnen vinden, zich enorm vervelen (want al zo lang thuis..), ineens veel drukker zijn of juist meer in zichzelf gekeerd. Er wordt meer gepiekerd, slechter geslapen en ze maken zich alweer druk of ze na deze zomervakantie wel weer naar school kunnen gaan.

En niet te vergeten: kinderen dagen hun vaders en moeders vaak ook behoorlijk uit, want die zijn zelf ook best moe van alle ballen in de lucht houden.

 

Herken je dit ook bij jouw kind?

Dan is je zoon of dochter toe aan een extra liefdevol steuntje in de rug. Juist nu in deze zomer! Om hun hart te helen, waar nodig verdriet te verwerken en los te laten wat hun plezier in de weg zit. Zo kunnen ze toch van deze vakantie genieten om daarna vrolijk, sterk en opgeladen weer naar school te gaan!

 

Laat los wat je belemmert en vlinder mee met wat je blij maakt!

 

En juist daarom dit speciale Zomer Tekenprogramma: Retreat For Kids

Dit Zomerprogramma heb ik daarom speciaal voor jouw kind gemaakt. Een Retreat For Kids. Niet te lang, want er moet natuurlijk wel tijd over zijn om te spelen en te chillen. Maar wel superwaardevol en spelenderwijs vrolijkheid terugvinden, rust terugvinden in hun gedachten en in hun lijf. Om straks opgeladen en met nieuwe zin naar school te kunnen gaan.

Met heel veel liefde en plezier help ik jouw kind hierbij, want je zoon of dochter verdient het gewoon om blij en onbezorgd te kunnen zijn. Juist nu.

 

Na dit programma

► wordt er niet meer onnodig gepiekerd

► ervaart je kind meer rust in haar hoofd

► kan ze weer genieten en blij zijn

► heeft ze los kunnen laten wat haar in de weg zat

► kan ze sterk en zelfverzekerd straks weer naar school

► heeft ze geleerd met verdriet en tegenslag om te gaan

► weet ze wat ze kan doen als het even moeilijk is

► kan ze moeiteloos haar blije tools inzetten bij verveling en dipjes

 

Hoe ziet het programma eruit?

► Telefonisch contact met jou om even te horen wat er speelt (15 min)
► 3 sessies met je kind in mijn praktijk (à 30 min)
► Tekenboek en tekenmap om alles in te bewarenUiteraard neem ik hierna nog telefonisch contact met je op om te horen hoe het gaat. 

 

Wat is de investering voor dit programma?

De investering is € 197,00.
Het mag ook worden voldaan in twee maandelijkse termijnen van € 99,00.


Cadeautje: omdat ik deze zomer jarig was en 49 jaar werd (Hoera!) geef ik jou in de maanden juli en augustus 49 euro KORTING op dit programma!
Dan betaal je dus geen € 197,00 maar € 148,00!

 

 

Is jouw kind ook toe aan een Zomer Retreat?

Bel of mail mij, dan maken we gauw een afspraak om elkaar even telefonisch te spreken.
Dat mag ook als je vragen hebt natuurlijk ;)
En nee, er is geen wachtlijst. Vandaag gemaild = binnen een week al samen aan de slag!

 

En ja, natuurlijk is dit programma ook heel fijn als je kind inmiddels weer naar school is!

 

Vlindert jouw kind ook mee? Ik kijk naar jullie uit!