06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Teken & Relax: rust in je hoofd en in je lijf

training kinderen, rust in je hoofd, hooggevoeligheid, lekker in je vel, ontspannen, relaxen, kindertherapie, tekentherapie, Twente, Oldenzaal, hengelo, Enschede  kinderen, hsp, kindertherapie, hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, corona, lekker in je vel, ontspannen, relaxen, kindertherapie, tekentherapie, Twente, Oldenzaal, hengelo, Enschede

Voor (gevoelige) kinderen waaraan je merkt dat ze een vol hoofd hebben, veel piekeren en voor wie het gauw teveel kan zijn. Vaak voelen ze onrust en hebben ze moeite om aan alle verwachtingen op school, thuis en met vriendjes te voldoen.

Deze training is geschikt voor kinderen die van nature wat gevoeliger zijn dan leeftijdgenootjes, veel prikkels van hun omgeving oppikken en daardoor een vol hoofd hebben en moeilijk hun rust kunnen vinden. Dat geeft vaak onzekerheid, terwijl ze het liefdevol nodig hebben om te horen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Blij zijn met wie je bent. 

 

Herken je dit?

Je kind heeft last van drukte om zich heen, kan zich moeilijk concentreren, laat zich gauw afleiden, valt pas moeillijk in slaap, piekert veel, wil weten hoe de dag- en weekplanning eruit ziet, raakt van slag als het anders loopt dan gedacht, wordt onrustig bij teveel prikkels, is dromerig en soms afwezig.

Je zou kunnen zeggen dat je kind gevoeliger is dan andere kinderen voor alles wat er om zich heen gebeurt. Jouw kind heeft gewoon veel voelsprieten en dat is helemaal okay. Je bent immers goed zoals je bent.

Wél is het heel fijn te mogen leren hoe je hiermee om kunt gaan, zowel voor je kind als voor jou. Dat geeft rust en ontspanning thuis, op school en met vriendjes. 

 

Als jij dit herkent, dan is dit Teken & Relax programma voor jouw kind

 

Wat gaat je kind leren?

Ik help je kind:

  • grenzen beter aan te voelen
  • de dag fijn en rustig te beginnen
  • de dag realxed met een leeg hoofd af te sluiten,  zodat er een betere nachtrust is 
  • dichterbij zichzelf kan blijven
  • niet onnodig anderen naar de zin hoeft te maken
  • voor zichzelf leert kiezen, zonder schuldgevoel
  • sterker voor zichzelf op kan komen
  • zijn eigen wensen beter kan verwoorden 
  • zich beter kan concentreren.

 

Omdat ik mijzelf herken in jouw hooggevoelige kind, kan ik vanuit mijn eigen ervaring veel overbrengen. Ik begrijp jouw kind als geen ander. 

Met Teken & Relax vindt je kind de verbinding met zichzelf terug, waardoor het weerbaarder en steviger in zijn schoenen zal staan. Maar bovenal dat het mag het voelen: er is niks mis met mij, ik ben goed zoals ik ben!

 

Ik help jouw kind spelenderwijs, creatief en op een liefdevolle manier

Ik heb verschillende methoden waar ik professioneel in opgeleid ben en die ik gebruik in mijn praktijk. Dat is onder andere door met kinderen (helend) te tekenen, knutselen, bewegen en ontspannen. Als kindertekentherapeut en kinderyoga coach kan ik kinderen spelenderwijs veel aanbieden. Telkens stem ik mijn gevoel af op wat jouw kind op dat moment nodig heeft. Atlijd zal ik ervoor zorgen dat de sessies fijn zijn om naartoe te gaan, wat er voor mag zorgen dat je kind lichter en blijer naar huis mag gaan.

 

Praktische informatie

* Voor wie: kinderen vanaf 6 jaar 
* Wanneer: op woensdag- of vrijdagmiddag,
* Start: wanneer jullie kunnen
* een digitale intake 
* 5 sessies van 30 minuten met jouw kind (om de week) plus 5 minuten samen napraten met jou erbij 
* 1 telefonisch evaluatiegesprek als afsluiting van 20 minuten voor al je vragen en om jullie thuis op weg te helpen 


Het is een 1-op-1 training waarbij jouw kind alle liefdevolle aandacht en ondersteuning krijgt van mij. 

Kosten zijn € 379,00 inclusief een Tekenboek en Tekenmap twv € 11,95 en alle mooie materialen, drinken en natuurlijk wat lekkers.

 

Ja, ik gun mijn kind meer rust in het hoofd en geef hem/haar graag op!

Zodra ik jouw gegevens ontvangen heb, neem ik contact met je op. 

 

Weet je niet zeker of deze training voor je kind geschikt is? 

Misschien twijfel je of wil je mij graag persoonlijk even spreken om het samen te overleggen? Dat kan geheel vrijblijvend. Als je het svp hier aangeeft, neem ik graag contact met je op!