06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Training Teken & Relax

training kinderen, kindertherapie, hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, corona, lekker in je vel, ontspannen, relaxen, kindertherapie, tekentherapie, Twente, Oldenzaal, hengelo, Enschede

Soms zijn kinderen zichzelf een beetje kwijt door wat er gebeurd is of rondom hun heen afspeelt. Ze weten niet goed wat ze zelf voelen of wat van de ander is en hoe ze daar woorden voor kunnen vinden. Door alles kan het zijn dat ze slecht slapen of eerst nog een paar keer uit bed komen omdat hun hoofd zo vol zit en ze de rust niet kunnen vinden. Ook onverklaarbare buikpijn en met tegenzin naar school gaan kunnen tekenen zijn dat kinderen hun draai momenteel niet kunnen vinden. 

Misschien herken je dit bij jouw kind, maar voelt een therapietraject net iets teveel. Wel zou je dolgraag willen dat je kind weer lekker in z'n vel zit, meer plezier heeft, lekker doorslaapt en met zin naar school gaat en met vriendjes afspreekt om te spelen.

Als het jezelf niet zo lukt om je kind hierbij te helpen, is een steuntje in de rug meer dan welkom om zich weer lekker in hun vel te laten voelen. Om dichtbij zichzelf te komen. Onbezorg kind te zijn. Dat kan met deze training. 

 

Wat deze Teken & Relax Training jouw kind brengt

We gaan al tekenend en ontspannen samen aan de slag om zelfvertrouwen, plezier en vrolijkheid terug te vinden. Je kind staat weer stevig in zijn of haar schoenen, kan grenzen beter aangeven, de dag loslaten en de rust vinden om te slapen, een vol hoofd leegmaken, beter verwoorden wat het voelt en daardoor vragen wat het nodig heeft. Pleasen en met de ander meegaan in gedrag, woorden of energie is niet meer nodig. Verdrietige gebeurtenissen kunnen makkelijk verwerkt en geaccepteerd worden. Kortom, je hebt weer een vrolijk kind om je heen dat onbezorgd en vol vertrouwen op eigen kracht verder kan. 

Deze training gaf ik een tijd geleden in kleine groepjes van maximaal vier kinderen. Het was altijd weer enorm fijn en mooi om te zien wat het met hen én hun omgeving deed. Mede in verband met de corona situatie was ik hiermee gestopt, maar omdat ik weet hoeveel het kinderen kan helpen, heb ik besloten nu de training 1 op 1 te geven omdat in groepsverband helaas nog geen goed plan is.

"Wat fijn Marieke wat deze Teken & Relax met onze dochter gedaan heeft. Ze heeft zoveel meer rust in haar hoofd en haar lijf gekregen. De oefeningen vond ze ook heel fijn om te doen en ze ging met plezier naar haar groepje toe. En dat is niet het enige, want ook wij als ouders en haar zusje merken hoe fijn het is dat ze weer lekker in haar vel zit. Dank je wel!" aldus een moeder. 

 

Deze Teken & Relax Training: 

► heeft 7 sessies van 30 minuten

► om de week in mijn praktijk

► met volop liefdevolle aandacht 1 op 1 

► inclusief alle mooie materialen

► een tekenboek en een tekenmap twv 7 euro

► met volop fijne, praktische oefeningen voor thuis en op school 

 

De kosten voor deze Teken & Relax Training is 297 euro ineens of 3 maandelijkse termijnen van 99 euro.

 

Voor wie?

► Kinderen die rouwen, maar voor wie een therapie-traject net iets teveel voelt

► Kinderen die door de corona situatie niet lekker in hun vel zitten en hun draai thuis en op school niet kunnen vinden

► Gevoelige kinderen die zich moeilijk staande kunnen houden in deze overweldigende wereld

 

Ook jouw kind vol nieuwe energie, zelfvertrouwen en lekker in je vel het voorjaar in!

 

Goed idee? Laat het mij weten via onderstaande link en ik neem gauw contact met je op! Misschien nog fijn om te weten dat er geen wachtlijst is ;) 

 

Lijkt me heerlijk, Marieke, mijn kind doet graag mee