06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Trainingen

Is jouw tiener ook hooggevoelig? Merk je dat hij of zij het lastig vindt om voor zichzelf op te komen, zich teveel laat leiden door wat een ander zegt of doet, is hij of zij onzeker en wordt er heel wat afgepiekerd? Vind jij het ook moeilijk om je (puberende) tiener hierbij te helpen en om samen meer op één lijn te komen zonder gemopper? Zie je dat hij of zij worstelt, maar weet je niet hoe je kunt helpen?  Dan is het tijd voor de waardevolle training Hi! Sensitive!

Hoe zou het voelen als je ziet dat je hooggevoelige tiener ook gewoon lekker in z'n vel zit, net als alle andere tieners?
Want wat is het toch fijn als je merkt dat je tiener blij is met zichzelf, krachtig en sterk in z'n schoenen staat. Als hij of zij van zichzelf weet "ik ben goed zoals ik ben" en zich niet laat leiden door wat anderen zeggen of doen. Dat je kind jou gewoon kan zeggen wat hij of zij nodig heeft, waardoor je elkaar beter begrijpt en kunt helpen in bepaalde situaties? Zonder geruzie en gemopper?

Is jouw zoon of dochter ook hooggevoelig? Dan herken je vast wel dat hij of zij last heeft van drukte om zich heen, een vol hoofd heeft, moeilijk in slaap kan komen, altijd wil weten wat er vandaag en morgen op de planning staat, soms afwezig en dromerig is, moeite heeft om zich te concentreren en gauw overprikkeld is.

Hoe zou het voelen als je ziet dat je hooggevoelige kind ook gewoon lekker in z'n vel zit, net als andere kinderen?
Wat is het toch fijn als je merkt dat je kind blij is, krachtig en sterk in z'n schoenen staat. Als hij of zij vanuit zichzelf weet hoe het kan voorkomen om overprikkeld te raken. Dat je kind jou gewoon kan zeggen wat hij of zij nodig heeft, waardoor jij je kind beter begrijpt en kunt helpen in bepaalde situaties? 
Dan gun jij je kind èn jezelf deze waardevolle training!
"Jill heeft deze training gevolgd toen ze de stap naar de volgende groep en een nieuwe juf erg spannend vond. Ze is een beelddenker en heeft veel aan de visualisaties die Marieke maakt. Zo heeft ze dat beeld altijd bij zich, in een situatie waarin ze het moeilijk heeft. Jill voelde zich heel fijn bij de rustige en meedenkende aanpak van Marieke, waarbij een kind zich erkend en gezien voelt. De kracht van tekenen en ervaren werkt heel goed en is blijvend terug te zoeken. Minder vluchtig dan alleen woorden!" aldus moeder Esther. 

Soms hebben juist (gevoelige) meisjes moeite om voor zichzelf op te komen, aansluiting te vinden bij andere kinderen of te wennen aan een nieuwe situatie. Ze weten niet goed wat ze moeten doen en worden daardoor onzeker. Herken jij dit bij jouw dochter? Dan is deze training, waarbij Elsa uit de film Frozen een hoofdrol speelt, zeker een aanrader voor haar! 

Heb jij een jongen in huis en herken je wat hierboven staat? Dan is hij welkom bij de training "Spiderman helpt jou!"  waar de stoere Spiderman de hoofdrol speelt!