06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Vrolijke Middag voor kinderen die een lieve overledene missen

Rouw en verlies kinderen tekenworkshop Enschede
Hoe fijn is het om van elkaar te horen dat je niet de enige bent als je verdrietig bent? Dat het echt heel normaal is dat je nog iedere avond aan die lieve overledene denkt? En dat het helemaal niet gek is dat je hoofd vol zit met gedachten en vragen?
 

Het samen delen geeft je kind steun en kracht 

En zo hebben we het vooral ook deze middag over wat ons blij maakt, waar we van genieten en hoe we dat doen. Dat geeft ons immers energie en maakt dat we weer vrolijk kunnen zijn! Op deze manier kunnen we elkaar op weg helpen, waarbij ik de kinderen spelenderwijs en professioneel ondersteun. En natuurlijk gaan we creatief aan de slag, zodat ieder kind met een mooie herinnering naar huis gaat! 

Deze Vrolijke Middag is op ieder moment in het rouwproces een fijne ondersteuning. En ja, ook als je merkt dat je kind weinig vertelt over het gemis. Bedenk dan vooral dat hij of zij er jou niet mee wil belasten of voor het verdriet de juiste woorden (nog) niet kan vinden. Spelenderwijs delen en herinneren en met nieuwe energie weer verder, gun jij het jouw kind?  

 

Handig te weten:


Wanneer: woensdag 13 december 2017
Hoe laat: van 14.45 - 16.00 uur 
Voor wie: kinderen vanaf 6 jaar 
Waar: in een leuke ruimte bij mijn praktijk
Kosten: 17,50 per kind inclusief alle mooie materialen, drinken en iets lekkers 

 

Ja, ik geef mijn kind graag op voor deze Vrolijke Middag!