06 - 236 68 530

Mijn wensen voor jou

Kerstengel marieke de boer

Deze keer geen blog, maar een wens van mij voor jou: met alle liefde wens ik jou en je gezin bij gezellige feestdagen en ik hoop dat je samen kunt genieten van deze dagen met elkaar!

Voor het nieuwe jaar veel liefde, gezondheid en geluk gewenst en ik hoop dat de dromen die je hebt uit mogen komen.

Ik ga genieten met mijn ouders, mijn zus en zwager en mijn lieve neefje Bram en nichtje Sanne. Zij zijn eerste Kerstdag bij ons thuis; gezellig koffiedrinken, borrelen en bijpraten samen. In de avond zijn we bij mijn schoonouders en eten we gezellig samen met zijn familie.

Natuurlijk zijn er momenten dat ik juist in deze dagen lieve mensen mis die mij zo dierbaar zijn. Voor hen steek ik ook deze dagen een kaarsje aan. Van hart tot hart altijd verbonden, maar oh, wat had ik ze nog graag bij me gehad. Samen aan tafel, een lach, een knuffel, een kerst-appje of een welterustenberichtje. Alleen in gedachten en in mijn hart xxx <3. 

24 december 2015