06 - 236 68 530

Icoon facebook
Icoon pinterest
Icoon instagram

Aanbod bij Vlinder je mee

lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Deze sessie is speciaal voor je kind dat "ergens" mee zit, maar waar je niet precies de vinger op kunt leggen wàt dat nu is. Superlastig, want zo heb je geen idee hoe je je kind kunt helpen.
 
Plan een afspraak voor deze speciale "Wat is er aan de hand?" sessie en kom er met mijn hulp achter waar je kind mee zit, zodat jij weet hoe je er voor hem of haar kunt zijn.
lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer
Dit therapie-programma is speciaal voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Zij kunnen een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.
 
Op een liefdevolle, creatieve, speelse manier heb ik alle aandacht voor jouw kind. Natuurlijk help ik jou ook graag op weg met waardevolle praktische tips en handvatten die je samen thuis toe kunt passen.
lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die een situatie hebben meegemaakt (of het nu meemaken) waarbij sprake is van rouw, verlies en verdriet. Denk hierbij aan een echtscheiding, overlijden of ziekte waar kinderen veel moeite mee hebben.

 

Dit programma is erop gericht om verdriet alle ruimte te geven, ermee leren om te gaan en het een plekje in het leven van je kind te geven. Zo ontstaat er weer ruimte in het hart voor plezier en leuke dingen!

 

 

rouw en verlies, kindertherapie, gezinstherapie, verdriet verwerken, jij en je kind, enschede, hengelo, twente
 
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt. Om te ervaren dat je er niet alleen voor staat, want je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Je mag voor een aantal maanden rekenen op mijn liefdevolle aandacht en support. Voor jou én je kind. Want samen ben je altijd sterker.
 
Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken. Zo is er weer ruimte voor plezier en leuke dingen.

 

rust in je hoofd, mindfulness voor kinderen, hooggevoelige kinderen, enschede, twente, hengelo

 

Dit avontuurlijke programma is speciaal voor kinderen die al lekker in hun vel zitten, maar die nèt een beetje meer vrolijkheid, kracht en zelfvertrouwen goed kunnen gebruiken.
Vooral voor (hoog) gevoelige kinderen een heel fijn en leerzaam avontuur bomvol praktische tips en handvatten voor thuis.