06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Aanbod bij Vlinder je mee

rouw en verlies, rouwbegeleiding kinderen, enschede, kindertherapie

 

Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die een overlijden van een geliefd persoon hebben meegemaakt. Het maakt hierbij niet uit of dit kort geleden is geweest of misschien al wel enkele jaren geleden.
 
Spelenderwijs begeleid ik je kind met het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef.
lekker in je vel, kindertherapie, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer
 
Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die verdriet hebben en niet lekker in hun vel zitten, omdat ze iets hebben meegemaakt waardoor ze van slag zijn.
 
Denk hierbij aan een echtscheiding, ernstige ziekte van een familielid, een ongeluk, pesterijen, een jaar overdoen op school of een verhuizing.

 

 

 

rouw, verdriet, verlies, gezin, gezinsbegeleiding, enschede, vlinder je mee
 
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt.
 
Voel jij je daarbij soms ook tekort geschoten en wellicht schuldig of je er wel voldoende voor je zoon of dochter kunt zijn?
 
E-course samen december door

Zie jij ook zo op tegen december omdat je een lieve overledene mist? Heb jij totaal geen zin om Sinterklaas of Kerst te vieren en zou je dit het liefst gewoon overslaan? En heb je geen idee hoe je het toch een beetje gezellig kunt maken? Dan verdien jij lichtpuntjes om december door te komen!

Deze geef ik jou bij de interactieve én creatieve E-course.