06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Aanbod bij Vlinder je mee

creatieve herinnerworkshop, rouw, verlies, kind, ouder, ik mis je, voor altijd in mijn hart

Juist in de decembermaand mis je een lieve overledene extra. Sinterklaasavond is ineens heel anders met een cadeautje minder, Kerst en Oud & Nieuw voelen veel leger. Het is een maand die je het liefst wel over wilt slaan, zie jer ook tegenop?

Daarom heb ik juist in deze maand een lichtpuntje voor jou en je kind: de Creatieve Herinnerworkshop op zaterdag 15 december aanstaande.

rouw en verlies, rouwbegeleiding kinderen, enschede, kindertherapie

 

Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die een overlijden van een geliefd persoon hebben meegemaakt. Het maakt hierbij niet uit of dit kort geleden is geweest of misschien al wel enkele jaren geleden.
 
Spelenderwijs begeleid ik je kind met het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef.
lekker in je vel, kindertherapie, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer
 
Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die verdriet hebben en niet lekker in hun vel zitten, omdat ze iets hebben meegemaakt waardoor ze van slag zijn.
 
Denk hierbij aan een echtscheiding, ernstige ziekte van een familielid, een ongeluk, pesterijen, een jaar overdoen op school of een verhuizing.

 

 

 

rouw, verdriet, verlies, gezin, gezinsbegeleiding, enschede, vlinder je mee
 
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt.
 
Voel jij je daarbij soms ook tekort geschoten en wellicht schuldig of je er wel voldoende voor je zoon of dochter kunt zijn?