06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Aanbod bij Vlinder je mee

rouwverwerking kind, rouw en verlies, overlijden, therapie kind, kindertherapie, marieke de boer, kind en rouw, twente, oldenzaal, hengelo, enschede, borne
 

Hoe fijn is het als je kind na een emotionele gebeurtenis het verdriet kan verwerken, zodat er weer ruimte is voor plezier en leuke dingen? Dat je in alles merkt dat je kind helemaal zichzelf kan zijn?

Hoe blij word je als je ziet hoe je kind weer heerlijk speelt met vriendjes, het op school goed gaat en naar de zin heeft, weer beter slaapt en het thuis weer lekker loopt? Misschien verlang je ernaar dat het weer gewoon leuk en gezellig kan zijn en dat je samen onbezorgd kunt genieten

Om dit te kunnen bereiken heb je soms een steuntje in de rug nodig. Iemand die liefdevol met je meekijkt en jouw kind helpt verdriet een plekje te geven.

Lees hier verder hoe ik jullie daarbij kan helpen.

rouwverwerking kind, rouwverwerking kind en gezin, rouw en verlies, marieke de boer, overlijden, therapie kind, kindertherapie, kind en rouw, twente, oldenzaal, hengelo, enschede, borne

 

Jullie maken samen een moeilijke periode mee in jullie leven in verband met het overlijden van een geliefd persoon in je gezin of familie. Je leven staat letterlijk op de kop en je weet dat het nooit meer wordt zoals het was.

Je merkt dat je ieder je eigen verdriet hebt en compleet in de overlevingsstand zit. Het lijkt alsof je de grip op je leven kwijt bent en vraagt je af of het ooit nog weer leuk wordt. 
Je hebt het gevoel jezelf opnieuw uit te moeten vinden. Wie ben je eigenlijk zonder die lieve persoon die overleden is? Je doet ontzettend je best om alles draaiende te houden en het toch leuk te maken. Maar wat vergt het mega-veel energie van jou, je bent 's avonds helemaal kapot.

Diep vanbinnen voel je dat het anders kan, maar je weet niet goed hoe... 

Lees verder hoe ik jullie samen hierbij liefdevol kan begeleiden 

 

kindertherapie, creatieve therapie, kind lekker in zn vel, tekentherapie, rouwverwerking kind, rouwverwerking kind en gezin, rouw en verlies, overlijden, therapie kind, kindertherapie, kind en rouw, twente, oldenzaal, hengelo, enschede, borne

Je doet enorm je best een goede moeder te zijn, je kind liefdevol op te voeden en er voor hem of haar te zijn.

Wat er ook gebeurt, je bent met heel je hart bereid een oplossing te zoeken als je kind het even moeilijk heeft. Als het niet gaat zoals je graag zou willen.

Je probeert van alles om ervoor te zorgen je kind te begrijpen en te helpen, maar soms weet je het even niet meer...