06 - 236 68 530

Icoon facebook
Icoon pinterest
Icoon instagram

Aanbod bij Vlinder je mee

rust in je hoofd, mindfulness voor kinderen, hooggevoelige kinderen, enschede, twente, hengelo

Dit is een splinternieuwe training waar ik echt super enthousiast over ben! Ik kan niet wachten om ermee te beginnen!

Soms zit je kind gewoon lekker in z'n vel, maar wens je hem of haar nèt dat beetje meer vrolijkheid, kracht en zelfvertrouwen toe. Het liefst spelenderwijs, creatief en lekker luchtig.

En precies voor deze kinderen heb ik dit programma gemaakt met 7 keer een 1-op-1 sessie van 30 minuten. Volop samen aan de slag met de mooiste materialen en telkens een ander thema. 

lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die een situatie hebben meegemaakt (of het nu meemaken) die ze moeilijk vinden. Dit kan variëren van een echtscheiding, overlijden tot het missen van vriendjes, het gevoel er niet bij te horen of een jaar overdoen op school.
Wat het ook is, ze weten even geen raad met hun gevoelens. Dat maakt dat ze ergens mee worstelen, moeite hebben om verdriet te verwerken en dit een plekje in hun leven te geven.

 

 
Spelenderwijs en op een creatieve manier maken we verdriet lichter, zodat je kind weer ruimte heeft in het hart voor plezier en leuke dingen!
ouder en kind, verdriet, overlijden, echtscheiding, therapie, gezinstherapie, vlinder je mee
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt. Ik weet maar al te goed hoe dit voelt en hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen. Om te voelen dat je er niet alleen voor staat. Je mag voor een aantal maanden rekenen op mijn liefdevolle aandacht en support. Voor jou én je kind.
Spelenderwijs en creatief, precies op de manier zoals het mij zo geholpen heeft. Dat deel ik graag met jullie, zodat je samen met nieuwe kracht, energie en plezier verder kunt!
lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Zie jij ook dat je kind niet lekker in z'n vel zit, maar weet je niet precies waarom? Heb je het gevoel dat hij of zij ergens mee zit, maar kan het de woorden niet vinden om het jou duidelijk te maken? Of denk je dat je zoon of dochter het je misschien niet durft te vertellen?
Plan dan een afspraak voor deze speciale "Wat is er aan de hand?" sessie en kom er met mijn hulp achter wat jouw kind jou met z'n tekening wil vertellen!
rust in je hoofd, mindfulness voor kinderen, hooggevoelige kinderen, training, enschede, twente, hengelo

Een training speciaal voor kinderen die je het gunt om meer te gaan geloven in hun eigen kracht, beter hun gevoel durven volgen en luchtiger door het leven mogen gaan.

Van deze training wordt jouw hooggevoelige kind helemaal blij! En jij ook ;)

Uniek: maximaal 2 kinderen. Voor maximale rust en liefdevolle aandacht van mij. Voor optimale groei en ontwikkeling van jouw kind.

 

training verdrietige kinderen, rouw en verlies, enschede, hengelo, borne, marieke de boer, twente, kindertherapie

Deze training in groepjes van twee, is speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar die verdriet hebben om een lieve overledene.

In 5 eenvoudige stappen help ik jouw kind liefdevol, spelenderwijs en stap voor stap verdriet verwerken, zodat het een veilig plekje mag krijgen. Zo ontstaat er ruimte in het hart om weer blij te kunnen zijn.