06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram

Aanbod bij Vlinder je mee

lekker in je vel, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Dit kindertherapie-programma is speciaal voor kinderen die een situatie hebben meegemaakt (of het nu meemaken) waarbij sprake is van rouw, verlies en verdriet. Denk hierbij aan een echtscheiding, overlijden of ziekte waar kinderen veel moeite mee hebben.

 

Dit programma is erop gericht om verdriet alle ruimte te geven, ermee leren om te gaan en het een plekje in het leven van je kind te geven. Zo ontstaat er weer ruimte in het hart voor plezier en leuke dingen!

 

 

verlies, verdriet, rouw, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Twijfel je of de boze, bange of verdrietige buien van je kind te maken hebben met een verlies?
Plan dan een afspraak voor deze speciale "Wat is er aan de hand?" sessie. Zo komen we te weten wat er speelt en kunnen we samen kijken of het therapieprogramma "Spelenderwijs verdriet verwerken" geschikt is voor jouw kind.
rouw en verlies, kindertherapie, gezinstherapie, verdriet verwerken, jij en je kind, enschede, hengelo, twente
 
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt. Om te ervaren dat je er niet alleen voor staat, want je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Je mag voor een aantal maanden rekenen op mijn liefdevolle aandacht en support. Voor jou én je kind. Want samen ben je altijd sterker.
 
Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken. Zo is er weer ruimte voor plezier en leuke dingen.