06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Therapieën bij Vlinder je mee

kind lekker in je vel kindertherapie Enschede Hengelo Borne Twente

Mogelijk heb je al wel een idee waarom je kind niet lekker in z'n vel zit? Misschien is er sprake van een overlijden, echtscheiding, heeft je kind last van faalangst, te weinig zelfvertrouwen, voelt het zich alleen en trekt het zich terug? Of speelt er iets heel anders waar je kind moeite mee heeft? Wat het ook is, jij kunt de vinger er niet echt opleggen en dat geeft een gevoel van onmacht, omdat je niet echt kunt helpen.   Je maakt je zorgen en hebt het gevoel dat je steeds wat verder uit elkaar komt te staan, omdat je niet goed snapt wat het gedrag en de boze of verdrietige buien van je kind betekenen...

Verlang je er ook naar te weten waarom je kind niet lekker in z'n vel zit? Ben je toe aan meer verbinding tussen jullie samen, waardoor je elkaar écht zult begrijpen en kunt geven wat je kind nodig heeft? Maak dan een afspraak voor een Lekker In Je Vel Tekensessie waarbij ik met jouw kind ga tekenen. Daarna vertel ik jou graag wat volgens mij de reden is waarom je kind niet lekker in z'n vel zit.  
 
Kindertherapie Enschede

Voor ieder kind dat begeleiding nodig heeft en waarbij het BASIS-programma voldoende is. 

Kindertherapie Enschede Hengelo Borne Twente
"Mijn dochters zijn na de scheiding van hun vader en mij voor een aantal sessies bij Marieke geweest. Zelfs in de vakanties vonden ze het fijn om naar haar toe te gaan. Het is voor hen een fijn vooruitzicht haar te zien. Mijn dochters voelen zich bij Marieke prettig, vertrouwd, maar bovenal veilig. Ik zie ze elke keer een stukje lichter terugkeren. Ikzelf waardeer dat zij er voor ze is, een luisterend oor biedt en naar mij hetzelfde doet en nooit oordeelt, maar helpt positief te kijken naar mijn kinderen en uit te gaan van hun kracht en die in mijzelf" zegt moeder Mariska.
Dit zeggen haar dochters Ella (10 jr.) en Nea (9 jr.): "Marieke is behulpzaam en lief. Ze begrijpt je en helpt je met je verdriet. Ook helpt ze me te leren tekenen" en "Marieke is superduperlief. Ze helpt me als ik verdrietig ben ik ga graag naar haar toe". 

Moeder Mariska koos met haar dochters Ella en Nea voor het programma BASIS & MEER voor maximale ondersteuning. Wil je weten waarom? Lees dan verder, want ik vertel je graag de voordelen die dit programma jou en je kind geven!

Tekentherapie voor kinderen
Ben je al geruime tijd van alles zelf aan het uitproberen, maar kom je er samen maar niet uit? Bereik je niet wat je zou willen bereiken en heb je het gevoel dat je steeds verder uit elkaar komt te staan? Je hoeft het echt niet alleen te doen. Zet dapper de eerste stap en kom bij mij langs voor de exclusieve hulp die jullie samen verdienen! Gun je het jezelf én je kind? Als je antwoord "ja" is, lees dan verder hoe ik jullie kan helpen, zodat je wèl kunt bereiken wat je wilt! 

We gaan hier samen wat verder dan het Basis & Meer-programma, juist omdat er voor jou als ouder veel exclusieve aandacht is. We hebben namelijk naast de persoonlijke oudergesprekken een speciale training, waarbij ik inga op jouw specifieke vragen. Zo kan ik je hier op een zeer persoonlijke manier helpen, precies hoe het bij jou past. Met waardevolle tools en handvatten die je gelijk diezelfde dag nog thuis toe kunt passen.

rouw en verlies kindertherapie Enschede Hengelo Twente
"De therapie heeft mijn zoon heel erg goed gedaan. Hij heeft het verdriet om zijn overleden moeder een plekje in zijn leven kunnen geven. Daarnaast heeft hij van Marieke geleerd hoe hij kan aangeven wat er in zijn hoofd omgaat. Dit versterkt onze band, zodat ik hem beter begrijp. Hij is veel krachtiger geworden en zie het zelfs op het voetbalveld terug! Tevens ben ik heel blij dat hij beter slaapt, zich nu wel kan concentreren, zodat het op school ook veel beter gaat. De verontrustende mailtjes van zijn juf zijn gelukkig verleden tijd. Ook heb ik zelf veel gehad aan de gesprekken met Marieke" zegt vader Ron. 

Heeft jouw kind kort geleden een overlijden meegemaakt of zal er binnenkort een geliefd persoon overlijden? En merk je dat jij het moeilijk vindt om je kind hiermee op de juiste manier te helpen?

Dan is dit individuele therapie-programma zeker geschikt voor jouw kind. Ik begeleid hem of haar aan de hand van het Herinnerings-doe-boek dat ik schreef; luchtig, spelenderwijs en vol aandacht. Vanuit eigen rouw- en verlieservaring help ik kinderen met datgene wat mij hielp in een voor mij verdrietige tijd. Zo geef ik door hoe je kind weer blij kan zijn!

Je kunt geen tranen wegtoveren, maar wel samen verdriet lichter maken.
rouw en verlies kindertherapie begeleiding ouders Enschede Hengelo Twente
Hebben jullie een overlijden meegemaakt? En merk je dat jij het moeilijk vindt om je kind hierin te steunen, zonder je eigen verdriet teveel mee te nemen? Ben je moe van alles samen proberen zonder resultaat? Heb je het "alleen en anders voelen" wel gehad, ben je zò toe aan rust in je gezin en dat het ook bij jullie weer lekker loopt? Samen plezier hebben en beter om kunnen gaan met boze en verdrietige buien? 

Wil jij ook graag kunnen zeggen dat je samen weer lekker in je vel zit, geniet van kleine dingen en weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien? Kies dan voor dit SAMEN STERK therapieprogramma, want samen verdriet delen maakt je sterker en krachtiger! Wacht dus niet langer tot het erger wordt, maar zet samen de stap naar een blijer en gelukkiger leven!  

Kindertherapie rouw en verlies Enschede Twente Hengelo
Ben je moe van alles samen proberen zonder resultaat? Heb je het "alleen en anders voelen" wel gehad, ben je zò toe aan rust in je gezin en dat het ook bij jullie weer lekker loopt? Samen plezier hebben en beter om kunnen gaan met boze en verdrietige buien?  Dat je na de therapie eindelijk kunt zeggen dat je samen weer lekker in je vel zit, geniet van kleine dingen en weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien? Dan kies je voor dit SAMEN STERK therapieprogramma, want samen verdriet delen maakt je sterker en krachtiger! Wacht dus niet langer tot het erger wordt, maar zet samen de stap naar een blijer en gelukkiger leven!