06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram

Aanbod bij Vlinder je mee

verlies, verdriet, rouw, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Dit 3 maanden programma is speciaal voor kinderen die ziekte in het gezin of een overlijden meemaken. Tijdens dit programma leren ze omgaan met hun emoties, de situatie accepteren, te verwerken en een plekje in hun hart te geven.

 

Na de therapie kan je kind op eigen kracht en vol zelfvertrouwen weer verder. Er is weer ruimte in het hart voor plezier en leuke dingen!

 

 

Dit 5 maanden Exclusief programma is speciaal voor jouw kind die je alle tijd, ruimte en aandacht gunt om te leren omgaan met ziekte in het gezin of een overlijden.

 

Het meest exclusieve van dit programma is dat er contact is met de leerkracht voor optimale ondersteuning én je kind bij de Liefdevolle Herinnermiddag zal zijn tezamen met andere kinderen.

 

rouw en verlies, kindertherapie, gezinstherapie, verdriet verwerken, jij en je kind, enschede, hengelo, twente
 
Dit programma is speciaal voor jou en je kind als jullie in je gezin of naaste familie een overlijden hebben meegemaakt of als er ziekte is in jullie gezin. Om te ervaren dat je er niet alleen voor staat, want je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Je mag voor een aantal maanden rekenen op mijn liefdevolle aandacht en support. Voor jou én je kind. Want samen ben je altijd sterker.
 
Dit is absoluut het meest mooie en waardevolle programma dat ik jou en je kind met heel mijn hart aanbied.

 

verlies, verdriet, rouw, kindertherapie, tekentherapie, overlijden, echtscheiding, rouwverwerking, creatieve therapie kinderen, vlinder je mee, marieke de boer

 

Twijfel je of de boze, bange of verdrietige buien van je kind te maken hebben met een verlies?
Plan dan een afspraak voor deze speciale "Wat is er aan de hand?" sessie. Zo komen we te weten wat er speelt en kunnen we samen kijken of mijn begeleiding geschikt is voor jouw kind.