06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Reacties kinderen, ouders en collega's

Een moeder

"Nadat ik jou gebeld had voor de Lekker In Je Vel - Tekensessie voor mijn zoontje, viel er een last van mijn schouder. Ik wist dat jij mij en hem ging helpen en dat gaf een heel rustig gevoel; ik hoefde het niet meer alleen te doen. Wat een eye-opener! Het mooie was dat ik dit helemaal uitstraalde naar mijn zoontje, want het ging tussen ons en met hem daardoor al beter. Zò bijzonder! Toen moest dus de eerste afspraak nog komen, kun je nagaan!" aldus een gelukkige moeder

Dit zeggen kinderen over Marieke

Lief, aardig, leuk, rustig, gezellig. 
"Eigenlijk is alles hier leuk bij jou" en "Ik vind het fijn bij jou". 

Een meisje van 10 jaar

"Ik slaap na één keer bij Marieke te zijn geweest al veel beter! Eerst wilde ik niet naar haar toe, maar ik ben zo blij dat mijn ouders toch met mij naar Marieke zijn gegaan. Ik besloot namelijk toch om eens bij haar te gaan kijken en ik vond het superleuk en fijn. Ik vraag telkens aan mijn moeder wanneer ik weer naar Vlinder je mee toe mag en tel dan de nachten af..." Dit meisje maakte van heel dichtbij het plotselinge overlijden mee van een goede vriendin. 

Een moeder

"Marieke, wat ben jij met jouw praktijk toch een fijne plek om je kind aan toe te vertrouwen. Dat je je werk met veel liefde en plezier doet, straal je helemaal uit" zegt een moeder.

Ella, bijna 10 jaar

Marieke is behulpzaam en lief. Ze begrijpt je en helpt je met je verdriet. Ook helpt ze me te leren tekenen.

Jill, 8 jaar

"Ik heb heel veel geleerd, ben nu nooit meer bang en heb geen buikpijn meer vooraf als ik naar een nieuwe situatie ga. Ik durf mensen nu ook beter iets te zeggen als ik iets eng vind".

Marloes, 13 jaar, over Tekenen voor Tieners

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" Marloes deed mee aan Tekenen voor Tieners, Coole Letters & Art (handletteren) 

Mieke, 12 jaar

Ik wou gewoon even zeggen dat je het super doet, al die kinderen helpen. En het is ook nog heel erg leuk. Ik was er een keer en dat vond ik zoo erg leuk!

Moeder Astrid

"Ik heb het Herinnerings-doe-boek ontvangen, enorm bedankt! Ik heb direct al een groot deel bekeken en gelezen en vind het zo ontzettend mooi! Krijg er kippenvel van, nu al zonder dat dochterlief er in bladert. Het zal wat tranen opwekken, maar wat is dit goed! Dank je wel voor het maken van dit mooie boek!" zegt moeder Astrid.

Moeder Esther

"Jill heeft deze training gevolgd toen ze de stap naar de volgende groep en een nieuwe juf erg spannend vond. Ze is een beelddenker en heeft veel aan de visualisaties die Marieke maakt. Zo heeft ze dat beeld altijd bij zich, in een situatie waarin ze het moeilijk heeft. Jill voelde zich heel fijn bij de rustige en meedenkende aanpak van Marieke, waarbij een kind zich erkend en gezien voelt. De kracht van tekenen en ervaren werkt heel goed en is blijvend terug te zoeken. Minder vluchtig dan alleen woorden!" 

Pagina's