06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Reacties kinderen, ouders en collega's

Een moeder

"Nadat ik jou gebeld had voor de Lekker In Je Vel - Tekensessie voor mijn zoontje, viel er een last van mijn schouder. Ik wist dat jij mij en hem ging helpen en dat gaf een heel rustig gevoel; ik hoefde het niet meer alleen te doen. Wat een eye-opener! Het mooie was dat ik dit helemaal uitstraalde naar mijn zoontje, want het ging tussen ons en met hem daardoor al beter. Zò bijzonder! Toen moest dus de eerste afspraak nog komen, kun je nagaan!" aldus een gelukkige moeder

Een vader

"De therapie heeft mijn zoon heel erg goed gedaan. Hij heeft het verdriet om zijn overleden moeder een plekje in zijn leven kunnen geven. Daarnaast heeft hij van Marieke geleerd hoe hij kan aangeven wat er in zijn hoofd omgaat. Dit versterkt onze band, zodat ik hem beter begrijp. Hij is veel krachtiger geworden en zie het zelfs op het voetbalveld terug! Tevens ben ik heel blij dat hij beter slaapt, zich nu wel kan concentreren, zodat het op school ook veel beter gaat. De verontrustende mailtjes van zijn juf zijn gelukkig verleden tijd. Ook heb ik zelf veel gehad aan de gesprekken met Marieke" zegt vader Ron.

Moeder Marijke

"Ik zou andere ouders zeker naar jou doorverwijzen om jouw warme persoonlijkheid, de manier waarop je kinderen écht ziet, de manier waarop je ze verwelkomt en ontvangt, bijna in de watten legt, en jouw liefdevolle en deskundige begeleiding. Het is niet "alleen maar" leuk en gezellig, maar je weet ook écht heel goed te benoemen wat er nodig is. Mijn dochter gaat met veel plezier naar je toe en slaapt sindsdien lekkerder zonder nachtmerries. Het geeft haar volgens mij heel veel rust, ze komt echt ontspannen terug en denkt na over wat ze bij jou leert. Daarnaast vind ik dat je in het contact met mij heel zorgvuldig bent en ervaar ik werkelijk dat je alle tijd voor me neemt" aldus moeder Marijke.

Dit zeggen kinderen over Marieke

Lief, aardig, leuk, rustig, gezellig. 
"Eigenlijk is alles hier leuk bij jou" en "Ik vind het fijn bij jou". 

Een meisje van 10 jaar

"Ik slaap na één keer bij Marieke te zijn geweest al veel beter! Eerst wilde ik niet naar haar toe, maar ik ben zo blij dat mijn ouders toch met mij naar Marieke zijn gegaan. Ik besloot namelijk toch om eens bij haar te gaan kijken en ik vond het superleuk en fijn. Ik vraag telkens aan mijn moeder wanneer ik weer naar Vlinder je mee toe mag en tel dan de nachten af..." Dit meisje maakte van heel dichtbij het plotselinge overlijden mee van een goede vriendin. 

Een moeder

"Marieke, wat ben jij met jouw praktijk toch een fijne plek om je kind aan toe te vertrouwen. Dat je je werk met veel liefde en plezier doet, straal je helemaal uit" zegt een moeder.

Ella, bijna 10 jaar

Marieke is behulpzaam en lief. Ze begrijpt je en helpt je met je verdriet. Ook helpt ze me te leren tekenen.

Jill, 8 jaar

"Ik heb heel veel geleerd, ben nu nooit meer bang en heb geen buikpijn meer vooraf als ik naar een nieuwe situatie ga. Ik durf mensen nu ook beter iets te zeggen als ik iets eng vind".

Marloes, 13 jaar, over Tekenen voor Tieners

"Ik dacht echt niet dat ik dit kon, maar dit is zò leuk! Ik ben blij dat mijn moeder dit gelezen had en mij opgegeven heeft!" Marloes deed mee aan Tekenen voor Tieners, Coole Letters & Art (handletteren) 

Mieke, 12 jaar

Ik wou gewoon even zeggen dat je het super doet, al die kinderen helpen. En het is ook nog heel erg leuk. Ik was er een keer en dat vond ik zoo erg leuk!

Pagina's