06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Na de Zomervakantie Zo Sterk als Elsa naar School

training kinderen, gevoelige kinderen, kindertherapie, hooggevoeligheid, zelfvertrouwen, corona, lekker in je vel, ontspannen, relaxen, kindertherapie, tekentherapie, Twente, Oldenzaal, hengelo, Enschede

Voor onzekere prinsesjes die voor het eerst naar school gaan na de zomer. Of voor hen die de grote stap van groep 2 naar groep 3 zetten en spelenderwijs wel wat extra zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Misschien is het wennen aan een andere (inval)juf lastig of het wisselen van plek in de klas een uitdaging. Gaat ze straks naar groep 1? Dan is jou ‘loslaten’ en gedag zeggen voor haar misschien ook nog wel een dingetje wat ze spannend vindt... en jij ook ;)

Het is een training waarbij Elsa van Frozen centraal staat en uit ervaring kan ik zeggen dat de meisjes die deze training al gevolgd hebben het superleuk vonden! En ikzelf stiekem ook. 

 

Herken je dit?

Onzeker zijn, bang voor wat er komt, in de stress raken als het anders loopt dan gepland, niet genoeg voor zichzelf opkomen, alles rondom school spannend vinden en misschien er wel tegenop zien om er naartoe te gaan. 

Je ziet dat je dochtertje er moeite mee heeft, ook met het aansluiting vinden bij vriendinnetjes en wennen aan nieuwe situaties. Misschien is ze ook wat gevoeliger dan andere meisjes van haar leeftijd en zit dit haar een beetje in de weg?

 

Als jij dit herkent, dan is deze Elsa-training heel waardevol voor jouw kind!

 

Wat gaat jouw dochtertje leren? 

Bij dit programma is sterke Elsa ons voorbeeld, samen met de grappige Olav. Met deze twee gaan we spelenderwijs aan de slag om het zelfvertrouwen van je dochter sterker te maken, hoe ze om kan gaan met nieuwe situaties én voor zichzelf op durft te komen!

Daarbij help ik haar hoe ze beter kan verwoorden wat ze spannend vindt, zodat je je dochter beter kunt begrijpen en helpen. Zo zal ze ook merken dat het fijn is om dingen met jou te delen. Wat ze heeft kunnen uiten, geeft ruimte in haar hoofd. Zoals Elsa zingt: “Let it go!” Met plezier en zelfverzekerd naar school.

 

Wat is nog fijn om te weten? 

Jouw dochter staat bij mij altijd op 1. Hoe fijner en veiliger je kind zich voelt, hoe meer we samen kunnen bereiken. Ik werk hierbij altijd op mijn gevoel en luister graag waar hij of zij gek op is. Omdat veel meisjes dol zijn op Elsa, is dit trainingsprogramma ontstaan. Het is erg mooi om te zien hoe de kinderen dit oppakken tijdens de sessies! Ze onthouden het feilloos, waardoor ze het later ook makkelijk toe kunnen passen voor zichzelf. Dat geeft je dochter zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te kunnen!

Maar wie weet is Anna of een andere prinses favoriet? Dan zetten we die in het middelpunt! 

 

Heb jij een jongen in huis bij wie je bovenstaande herkent?

Dan is Elsa natuurlijk niet echt cool, dus gaat hij zo sterk als Spiderman (of Ninja, of Mowgli) naar school! Of een andere superheld waar jouw zoontje blij van wordt. 

 

Praktische informatie

* Voor wie: meisjes (of jongens) vanaf 4 jaar
* Wanneer: op woensdag- of vrijdagmiddag wanneer het jullie uitkomt 
* Voordat we starten: een korte digitale intake 
* Hoe lang: 3 sessies van 30 minuten met jouw kind plus 5 minuten napraten met jou erbij
* Extra: telefonisch consult van 20 minuten met jou > voor al je vragen en om jullie thuis op weg te helpen
* Waar: in mijn praktijk

Het is een 1-op-1 training waarbij jouw kind alle liefdevolle aandacht en ondersteuning krijgt van mij.

Kosten zijn € 279,00 inclusief een tekenboek en tekenmap twv € 11,95 om alles in te bewaren en inclusief alle mooie materialen, drinken en natuurlijk wat lekkers.
 

 

Al meerdere meisjes hebben deze training in het verleden gedaan, zo waardevol! Zie ik jouw dochtertje binnenkort ook?

Dit zegt Jill bijvoorbeeld die deze training bij mij volgde: "Ik heb veel geleerd, ben nu nooit meer bang en heb geen buikpijn meer vooraf als ik naar een nieuwe situatie ga. Ik durf mensen nu ook beter iets te zeggen als ik iets eng vind"
Dit zegt haar moeder: "Jill heeft 'Zo Sterk als Elsa' gevolgd toen ze de stap naar de volgende groep en een nieuwe juf erg spannend vond. Ze is een beelddenker en heeft veel aan de visualisaties die Marieke maakt. Zo heeft ze dat beeld altijd bij zich, in een situatie waarin ze het moeilijk heeft. Jill voelde zich heel fijn bij de rustige en meedenkende aanpak van Marieke, waarbij een kind zich erkend en gezien voelt. De kracht van tekenen en ervaren werkt heel goed en is blijvend terug te zoeken. Minder vluchtig dan alleen woorden!"

 

 

Marieke, wij zijn er al uit! Mijn dochtertje wil graag Zo Sterk als Elsa naar school, stuur mij het korte intakeformulier maar toe!  

Na ontvangst neem ik telefonisch contact met je op om het een en ander samen te bespreken. 

 

Weet je niet zeker of deze training voor je dochter geschikt is? 

Misschien twijfel je of wil je mij graag persoonlijk even spreken om het samen te overleggen? Dat kan geheel vrijblijvend. Als je het svp hier aangeeft, neem ik graag contact met je op!