06 - 236 68 530

facebook vlinder je mee marieke de boer

Tekenworkshop Holiday Memories

Hoe heerlijk is het om aan het eind van de schoolvakantie je zomerherinneringen al tekenend vast te leggen?

Omdat ik weet dat kinderen dat ontzettend leuk vinden, heb ik op de laatste vrijdag van deze zomervakantie de tekenworkshop Holiday Memories gepland! En we gaan niet zomaar iets tekenen, want het door mij ontworpen holidaymemory-spel helpt je kind op ideëen en de tekenfantasie lekker op gang te brengen ;) 

Voor ieder kind is er een Zomer Tekenboek twv € 7,95 met heel fijn tekenpapier. Deze tekenboeken zijn mijn favoriet én die van de kinderen in mijn praktijk. Iedereen gaat in zijn eigen Zomer Tekenboek aan de slag. Natuurlijk komt het boek niet vol, dus kan er thuis nog lekker in verder getekend worden.

Oh, het is echt te leuk en heb er erg veel zin in! Zie ik jouw kind ook?

 

Praktische info

Voor wie: kinderen vanaf 5 jaar
Wanneer: vrijdag 26 augustus 2022
Hoe laat: van 14.45 -15.45 uur OF van 16.00 - 17.00 uur
Waar: in mijn praktijk in Oldenzaal
Kosten: € 18,95 inclusief een Zomer Tekenboek van prachtige kwaliteit (24 x 21 cm) twv € 7,95 en natuurlijk alle mooie materialen zoals glitterpennen, de mooiste potloden, brush pennen, stickers en nog veel meer. Inclusief ranja en lekkers.  

Ik heb 8 Zomer Tekenboeken, dus dat betekent dat ik voor maar 8 kinderen plek heb. Wees er dus snel bij met opgeven! 

Idee: een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mag mee voor € 16,00. 

 

Opgeven

Wil jouw kind er graag bij zijn? En neemt hij of zij iemand mee? Superleuk, ik kijk naar jullie uit! Geef je kind hier op en vermeld in het opmerkingenveld met hoeveel personen en welk tijdstip. Je mag me natuurlijk ook even bellen, dat gaat nog sneller. Weet je gelijk of er nog plek vrij is! Mijn nummer is 06-23668530. 

 

Ja, mijn kind is erbij, Marieke!