06 - 236 68 530

Icoon pinterest
Icoon instagram
Icoon facebook

Onrustige of spannende tijd voor je kind?

Rescue druppels voor kids

Onrustige of spannende tijden voor je kind thuis of op school? Een CITO-toets in aantocht of net achter de rug?

Onrust door spanning, stress of een ingrijpende gebeurtenis

Vaak hoor ik in mijn praktijk dat kinderen erg onrustig kunnen zijn door bijvoorbeeld een komend schoolreisje, verjaardagsfeestje of een CITO-toets in aantocht of net achter de rug? De reden hiervoor is meestal dat de kinderen het lastig vinden als ze ergens de grip op kwijtraken en als de dag er anders uitziet dan normaal.Ook kan er onrust en spanning zijn als er binnen je gezin iets is gebeurd, waardoor het alledaagse er ineens heel anders uitziet. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, scheiding of overlijden.

Een natuurlijke rustgever

In vele situaties kun je als ouder het gevoel hebben dat je kind voor even wel wat extra hulp kan gebruiken. Denk dan eens aan deze natuurlijk Rescue-druppels Kids van Bach die je kind ontspanning en rust kunnen geven. Ja, ook in de huidige examenperiode bijvoorbeeld.

Nog een tip voor jou

De druppels zijn er ook voor volwassenen, met tevens "rescue night" voor een betere nachtrust. Ik heb ze in het verleden zelf ook gebruikt en kan het je zeker aanbevelen. Soms is wat extra ondersteuning immers erg fijn.

Maak je je al langer zorgen om de onrust en spanning die je kind ervaart? Wellicht is het dan een idee om bij je huisarts, bij mij of andere therapeut advies te vragen.

18 januari 2018