06 - 236 68 530

Onrustige of spannende tijd voor je kind?

Rescue druppels voor kids, vlinder je mee, rust, beter slapen

Onrustige of spannende tijden voor je kind thuis of op school?

 

Onrust door spanning, stress of een ingrijpende gebeurtenis

Vaak hoor ik in mijn praktijk dat kinderen erg onrustig kunnen zijn door bijvoorbeeld een komend schoolreisje, verjaardagsfeestje, maar ook vooral als er iets ingrijpends is gebeurd zoals een echtscheiding of overlijden. De reden voor deze onrust is dat de kinderen het lastig vinden als ze ergens de grip op kwijtraken en als het anders loopt dan ze gewend zijn.

 

Een natuurlijke rustgever

In vele situaties kun je als ouder het gevoel hebben dat je kind voor even wel wat extra hulp kan gebruiken. Denk dan eens aan deze natuurlijk Rescue-druppels Kids van Bach die je kind ontspanning en rust kunnen geven. Ja, ook in de huidige examenperiode bijvoorbeeld.

 

Nog een tip voor jou

De druppels zijn er ook voor volwassenen, met tevens "rescue night" voor een betere nachtrust. Ik heb ze in het verleden zelf ook gebruikt en kan het je zeker aanbevelen. Soms is wat extra ondersteuning immers erg fijn.

Maak je je al langer zorgen om de onrust en spanning die je kind ervaart? Wellicht is het dan een idee om bij je huisarts, bij mij of andere therapeut vrijblijvend advies te vragen. Je hoeft het niet alleen te doen, al denk je vaak van wel... Samen ben je altijd sterker!

18 juli 2018